از اعطای زمین رایگان به خانواده‌های پرجمعیت تا بومی‌سازی نانوداروی ضدسرطان

ایمنا از اعطای زمین رایگان به خانواده‌های پرجمعیت، رشد و بازسازی طبیعی دندان‌ها با سلول‌های بنیادی، بومی‌سازی نانودارو ضدتومورهای سرطانی به دست فناوران ایرانی، افزایش ۲۰ درصدی حقوق کارمندان در سال آینده و حضور ۸۷ دانشگاه ایران در رتبه‌بندی ۲۰۲۳ گروه دی ۸ در بسته خبری پنجره امید می‌گوید.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، امروز در بسته خبری پنجره امید به سراغ اعطای زمین رایگان به خانواده‌های پرجمعیت می‌رویم، در ادامه نیز رشد و بازسازی طبیعی دندان‌ها با سلول‌های بنیادی مطرح شده است، همچنین بومی‌سازی نانودارو ضدتومورهای سرطانی به دست فناوران ایرانی، افزایش ۲۰ درصدی حقوق کارمندان در سال آینده و حضور ۸۷ دانشگاه ایران در رتبه‌بندی ۲۰۲۳ گروه دی ۸ نیز از جمله موضوعاتی است که در ادامه جزئیات بیشتر آن بیان شده است.

از اعطای زمین رایگان به خانواده‌های پرجمعیت تا افزایش ۲۰ درصدی حقوق کارمندان در سال آینده

خانواده‌های پرجمعیت زمین رایگان می‌گیرند

با مصوبه مجلس، وزارت راه و شهرسازی مکلف شد در سال ۱۴۰۴ در شهرهای زیر ۵۰۰ هزار نفر جمعیت و بنیاد مسکن در روستاها یک زمین رایگان در قالب شرایط قانون جوانی جمعیت به خانواده‌های دارای چهار فرزند و بیشتر اختصاص دهد، البته تمام فرزندان باید زیر ۲۰ سال سن داشته باشند.

از اعطای زمین رایگان به خانواده‌های پرجمعیت تا افزایش ۲۰ درصدی حقوق کارمندان در سال آینده

رشد و بازسازی طبیعی دندان‌ها با سلول‌های بنیادی امکان‌پذیر شد

روش درمانی جدیدی که حاصل همکاری محققان این مرکز و دانشگاه‌های معتبر داخلی و خارجی نظیر دانشگاه تهران، دانشگاه شهید بهشتی، انستیتو پاستور ایران، دانشگاه پزشکی ونژو چین، دانشگاه ساوینتای هند و دانشگاه ایستینیه ترکیه است، روش درمانی نوآورانه‌ای برای ترمیم آسیب‌های استخوانی و دندانی ارائه شده است.

تاکنون بسیاری از مطالعات با استفاده از سلول‌های بنیادی دندانی، مشکلات دندانی مختلف مانند التهاب، پالپیت، ضایعات پری آپیکال، بیماری لثه و شرایطی مانند شکاف لب و کام را درمان کرده‌اند، ولی روش درمانی جدید پیشنهاد شده پژوهش یاد شده، طی کشت سلول‌های بنیادی دندانی بر روی داربست سلولزی همراه با القاگر طبیعی و پلی فنول طبیعی پروآنتوسیانیدین نه‌تنها به سلول‌های بنیادی کمک می‌کند تا به سلول‌های دندانی تمایز پیدا کنند، بلکه رشد و تکثیر آن‌ها را بدون نیاز به آنتی‌بیوتیک‌ها ممکن می‌سازد.

نتایج بررسی یادشده نشان دادند که داربست سلولی توسعه‌یافته، با شبیه‌سازی ساختار محیط دندانی امکان بازسازی سریع بافت دندانی را فراهم ساخته و تشکیل مجدد عروق و کاهش التهاب محیط پیرامونی نیز عملکرد چشمگیری داشته است؛ ویژگی‌های یادشده، این فناوری را به راه‌حلی جامع و مقرون به صرفه، قابل تکرار و زیست‌سازگار برای ترمیم دندان در مقایسه با مواد زیستی مصنوعی کنونی تبدیل می‌کند.

از اعطای زمین رایگان به خانواده‌های پرجمعیت تا افزایش ۲۰ درصدی حقوق کارمندان در سال آینده

فناوران ایران موفق به بومی‌سازی نانودارو ضدتومورهای سرطانی شدند

یک شرکت دانش‌بنیان ایرانی موفق به بومی‌سازی نوین و مقرون به صرفه داروی نانودارو ضد تومور سینادوکسوزوم مورد استفاده در درمان انواع خاصی از سرطان‌ها شد؛ مشابه این دارو پیش‌تر توسط یک شرکت آمریکایی تولید شده و با قیمتی بسیار بالاتر در حال عرضه به بازارهای جهانی است.

احمد پوراحدی، مدیرعامل این مجموعه فناور با اشاره اینکه سینادوکسوزوم به عنوان یک داروی ضد تومور نقش مهمی در درمان انواع خاصی از سرطان‌ها ایفا می‌کند، تصریح کرد: این دارو در درمان سرطان سینه متاستاز یافته کاربرد دارد، به خصوص برای بیمارانی که به دلیل سابقه یا عوامل خطرزا با مشکلات قلبی مواجه هستند؛ این دارو در درمان سرطان تخمدان پیشرفته نیز مؤثر است و به عنوان یک گزینه درمانی مهم در کاهش رشد و گسترش سلول‌های سرطانی عمل می‌کند.

وی ادامه داد: این دارو همچنین به عنوان یک راهکار مؤثر در درمان کاپوسی سارکوما در بیماران مبتلا به ایدز مورد استفاده قرار می‌گیرد، این فراورده حاوی دارویی است که قابلیت از بین بردن سلول‌های سرطانی را به طور انتخابی دارد.

مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان با بیان اینکه سالانه ۲۰ هزار عدد از سینا دوکسوزوم تولید می‌شود که به‌طور کامل نیاز کل کشور را برطرف می‌کند، افزود: قیمت نمونه جهانی این دارو ۶۵ دلار و قیمت نمونه داخلی ۷۵۰ هزار تومان است.

از اعطای زمین رایگان به خانواده‌های پرجمعیت تا افزایش ۲۰ درصدی حقوق کارمندان در سال آینده

افزایش ۲۰ درصدی حقوق کارمندان در سال آینده

طبق مصوبه مجلس، ضریب حقوق گروه‌های مختلف حقوق‌بگیر در سال ۱۴۰۴، ۲۰ درصد افزایش پیدا می‌کند.

از اعطای زمین رایگان به خانواده‌های پرجمعیت تا افزایش ۲۰ درصدی حقوق کارمندان در سال آینده

حضور ۸۷ دانشگاه ایران در رتبه‌بندی ۲۰۲۳ گروه دی ۸

سید احمد فاضل‌زاده، رئیس مؤسسه استنادی و پایش علم و فناوری جهان اسلام گفت: کشورهای ترکیه، ایران، پاکستان و اندونزی از بین ۵۱۹ دانشگاه حائز شرایط رتبه‌بندی سال ۲۰۲۳ گروه دی ۸، بیشترین تعداد دانشگاه‌های حاضر را داشته و از بین دانشگاه‌های ایران ۸۷ دانشگاه در این رتبه‌بندی حضور دارند.

وی افزود: بر اساس تفاهم نامه‌ای میان سازمان دی‌هشت و مؤسسه استنادی و پایش علم و فناوری جهان اسلام در سال ۲۰۱۸، رتبه بندی دانشگاه‌های عضو این سازمان به مؤسسه واگذار شد. گروه دی ۸، هشت کشور مسلمان در حال توسعه؛ اندونزی، جمهوری اسلامی ایران، بنگلادش، پاکستان، ترکیه، مالزی، مصر و نیجریه را شامل می‌شود.

کد خبر 818804

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.