به گزارش خبرگزاری ایمنا، محمد انصاریپور امروز _سهشنبه بیستم آذر_ در نشست تبیین سند جامع گلستان شهدا برای جمعی از خانواده شهدا اظهار کرد: گلستان شهدا یکی از مکانهای خاص در شهر محسوب میشود، زیرا بیش از ۷۶۰۰ شهید در آن مدفون هستند و دارای جایگاه معنوی (تخت فولاد) است.
وی با بیان اینکه ضرورت داشت تدبیری برای ساماندهی این مجموعه اندیشیده و برنامه جامع نوشته شود، افزود: از سال گذشته شهرداری اصفهان بهویژه معاونت فرهنگی پیگیر این امر بودند و در این راستا این سند تدوین شد.
سرپرست اداره کل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان اصفهان با بیان اینکه اقدامات بسیار ارزشمندی در حوزه عمرانی در گلستان شهدای اصفهان انجام شده است، تصریح کرد: با تدوین این طرح هر اقدامی که قرار است اجرا شود، بر مبنای این سند و برنامه جامع خواهد بود.
انصاریپور با اشاره به اینکه بر اساس تاکید رهبر و آنچه اولویت ما در بنیاد شهید است، هر اقدامی که میخواهد در گلستان شهدا انجام شود، با نظر جامعه ایثارگری و خانواده شهدا باشد، گفت: این رویکرد یا هدف پیشبرد کارها و رضایتمندی جامعه ایثارگری از فعالیتها و اقدامها انجام میشود.
وی خاطرنشان کرد: در راستای این رویکرد از سازمان نوسازی و بهسازی شهر اصفهان درخواست کردیم تا جلسهای با حضور نمایندگانی از جامعه ایثارگری و خانوادههای شهدا برگزار و این طرح برای حاضران ارائه و تبیین شود.
سرپرست اداره کل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان اصفهان با تاکید بر اینکه نظرات کارشناسی مطرح شده در این نشست در طرح لحاظ خواهد شد، ادامه داد: در این نشست نمایندگان جامعه ایثارگری به عنوان متولیان ارتباط میان بنیاد شهید و خانوادههای شهد حضور دارند و ۴۰ نفر که دارای تخصص در رشتههای مرتبط هستند، برای حضور در نشست دعوت شدند.
انصاریپور تصریح کرد: پس از این نشست گروهی در شبکههای اجتماعی برای همفکری با حضور علاقهمندان به این موضوع تشکیل خواهد شد، تا از نظرات جامعه ایثارگری بهرهمند شویم.
وی یادآور شد: از مدیریت شهر بابت تدوین طرح جامع گلستان شهدا قدردانی میکنم؛ آرزو میکردم، کاش زودتر این طرح آماده میشد، زیرا گلستان شهدا مکان با عظمتی است و میطلبد که ساماندهی شود.
سرپرست اداره کل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان اصفهان گفت: در نشستهای مختلف مجریان و مشاوران طرح، چندین بار اشاره کردند که به برکت خون شهدا، تدوین طرح جامع گلستان شهدا را در مدت کوتاهتر از زمان تعیین شده، انجام دادند.
به گزارش ایمنا، در این نشست شماری از خانوادههای شهدا و نمایندگان جامعه ایثارگران دیدگاهها و پیشنهادهای خود را همچون بهرهمندی از زبان هنر، برگزاری جلسات بیشتر برای همفکری، اعلام مدت اجرای همه بخشهای طرح جامع، ضرورت آزادسازی مغازهها و مشاغل مزاحم اطراف مجموعه گلستان شهدا، توجه به نصب تصاویر شهدای ارتش، مناسب شدن نورپردازی، ضرورت تدوین برنامهای در راستای توسعه قبور با توجه به ضرورتهای موجود، اصلاح و بازسازی خیمه قدیمی گلستان شهدا، احداث پارکینگ جامع برای زیارت کنندگان گلستان شهدا، اعلام آمار دقیق جمعیتی و سنی زیارت کنندگان در برنامه جامع، دقت به بافت پیرامونی و مسکونی محدوده گلستان شهدا و بررسی تناسب دوسویه آن در مطالعات فرهنگی، توجه به ایجاد حریم و آزادسازی گسترده میان مجموعه گلستان شهدا با بافت مسکونی اطراف آن، احصا و بررسی تجربه زیستی زائران و گردشگران مجموعه گلستان شهدا، ساماندهی مبلمان شهر و نورپردازی و فضای سبز متناسب با فرهنگ و هنر اقلیم اصفهان، طراحی محور موازی برای تردد خودروها در مسیر گلستان شهدا، توجه به تدوین پیوست فرهنگی برای برنامه جامع، طراحی و نصب نمادهای ایثار و شهادت در مسیر گلستان شهدا، طراحی و نصب نمادی از ۳۷۰ شهید عملیات محرم، بهرهمندی از هنرمندان حوزه دفاع مقدس برای اجرای اقدامات فرهنگی هنری، ایجاد موزه نمایشگاهی و سالن سینما ویژه حوزه شهادت و ایثار، بازگشت کارکرد اصلی سالن شمع، نصب بخشهایی از وصیتنامه شهدا به عنوان تاریخ شفائی دفاع مقدس در گلستان شهدا، رفع آلودگیهای صوتی، بینی مکانی برای پاسخگویی به شبهات، تسهیل تردد والدین شهدا و تجهیز مجموعه به ویلچر بیان کردند.
نظر شما