به گزارش خبرگزاری ایمنا از مرکزی، مهدی زندیهوکیلی عصر امروز _سهشنبه بیستم آذر_ در نشست شورای هماهنگی دانشگاههای استان مرکزی در اراک اظهار کرد: امید میرود ارتباط بین دانشگاه، صنعت و دانشجویان تقویت شود.
وی افزود: از جمع فرهیخته دانشگاهیان انتظار است که حرفهای جدیدی برای حل مشکلات بیان کنند.
استاندار مرکزی بر لزوم استفاده از ایده و طرح دانشجویان و اساتید برای رفع مشکلات تاکید کرد و گفت: باید از ایده دانشجویان فعال، علاقمند و بومی در مسائل استان بهرهگیری شود.
زندیهوکیلی تصریح کرد: به گفته مقام معظم رهبری سه وظیفه اصلی دانشگاه تربیت عالم، تولید علم و جهتگیری مطابق ارزشهای نظام است، بنابراین در بخش سوم بیش از گذشته باید تلاش کرد.
وی ادامه داد: استفاده از نیروهای دانشگاهی و علمی در مدیریت بخشهای مختلف استان مرکزی مدنظر قرار است، چراکه رویکرد دانشگاهی و علمی در حل مسائل نقش مؤثری دارد.
استاندار مرکزی با بیان اینکه در صورتی که روی مرزهای دانش و تکنولوژی حرکت کنیم، میتوانیم به یک تغییر خوب برسیم، گفت: مدیریت دانشگاهی استان باید در شناسایی ظرفیتهای داخلی به ما کمک کند تا بتوانیم برای بخشهای مختلف از ظرفیتهای دانش بنیان استفاده کنیم.
زندیهوکیلی خاطر نشان کرد: شناخت نسبت به مسائل استان خوب است و رفع مشکلات در مناطق مختلف با جدیت و با نگاه علمی دنبال میشود، باید مسائل شاخص و سخت استان مرکزی شناسایی و رفع آنها به شکل پروژهها توسط دانشگاهها بررسی شود.
وی با اشاره به اینکه ارتباط دانشگاهها با یکدیگر چشمگیر نیست و این یک ضعف است، عنوان کرد: دانشگاهها باید از امکانات یکدیگر استفاده و همفکری و همافزایی خوبی با یکدیگر داشته باشند، چراکه بسیاری از مسائل و مشکلات دانشگاهها واحد است و باید تدابیر مشترک برای آنها اندیشیده شود.
استاندار مرکزی ادامه داد: فرصت کارآموزی راه خوبی برای ورود به اشتغال است که باید با جدیت دنبال شود و دستگاههای اجرایی استان مرکزی باید همکاری گسترده برای جذب کارآموزان داشته باشند و همه تلاشها به کار گرفته شود تا فاصله بین مردم و نظام کاهش یابد.
حضور مسئولان اجرایی در دانشگاهها ضروری است
بهنام نظری معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری مرکزی هم با بیان اینکه حضور مسئولان اجرایی در دانشگاهها ضروری است، اظهار کرد: لازم است در حوزه دانشگاهی اختیارات بیشتری به استانداران داده شود.
وی افزود: در حوزه دانشجویان بینالمللی آمادگی در استان وجود دارد، اما پذیرش این قشر باید با دقت و حساسیت خاص صورت گیرد.
باید معنای مهارت در جامعه مورد بازنگری قرار گیرد
مجتبی ذوالفقاری رئیس دانشگاه اراک هم با بیان اینکه افزایش مهارت به منزله افزایش کارگاههای مهارتی نیست، اظهار کرد: باید معنای مهارت در جامعه مورد بازنگری قرار گیرد.
وی افزود: قدرت کشور در گرو توجه ویژه به پژوهش است، باید برای کسب ثروت زیاد به سمت اقتصادهای تک حرکت کنیم.
نظر شما