کاهش ۱۲ درصدی حوادث رانندگی منجر به فوت در استان مرکزی

فرمانده انتظامی استان مرکزی از کاهش ۱۲ درصدی حوادث رانندگی منجر به فوت در این استان در هشت ماه سال جاری خبر داد و گفت: این نهاد قبل از اتمام یک طرح، طرح دیگری را برای ارائه خدمت به مردم آغاز می‌کند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از مرکزی، سردار هادی رفیعی‌کیا صبح امروز _سه‌شنبه بیستم آذر_ در رزمایش ترافیکی زمستانه استان مرکزی اظهار کرد: در هشت ماه سال جاری حوادث رانندگی منجر به فوت در این استان با همدلی، همراهی، برنامه‌ریزی و هم‌اندیشی صورت گرفته با کاهش ۱۲ درصدی روبه‌رو شده است.

وی افزود: تعداد مجروحان حوادث رانندگی استان مرکزی هم با کاهش سه درصدی، ۲۶۴ نفر کمتر از مدت مشابه سال گذشته بوده است.

فرمانده انتظامی استان مرکزی از کاهش ۱۲ درصدی حوادث رانندگی منجر به فوت در این استان در هشت ماهه امسال خبر داد و با بیان اینکه نیروی انتظامی طرح‌های مختلفی را در دستور کار خود دارد، عنوان کرد: این نهاد قبل از اتمام یک طرح، طرح دیگری را برای ارائه خدمت به مردم آغاز می‌کند.

رفیعی‌کیا ادامه داد: در تقویم کشور ۸۵ مناسبت وجود دارد که بحث‌های امنیتی و ترافیکی آنها برعهده پلیس است که در این زمینه هم‌افزایی نقش به سزایی در تأمین امنیت مردم دارد.

وی با بیان اینکه دستگاه‌های اجرای استان مرکزی در تأمین امنیت مردم با پلیس هم‌افزایی خوبی دارند، خاطرنشان کرد: نمونه بارز این هم افزایی اجرای طرح اربعین حسینی (ع) است که به خوبی انجام می‌شود.

سردار رفیعی‌کیا تصریح کرد: در جاده‌های این استان اقدامات مناسبی برای هوشمندسازی صورت گرفته است که این مهم نیز در کاهش حوادث رانندگی نقش بسزایی دارد.

وجود جرثقیل سنگین در بعضی مسیرها برای امدادرسانی ضروری است

روح‌الله آشوری، رئیس پلیس راه فرماندهی انتظامی استان مرکزی عنوان کرد: در برخی مسیرها وجود جرثقیل سنگین برای امدادرسانی ضروری است و باید مورد توجه قرار گیرد.

وی افزود: تردد زیاد در استان مرکزی، از نظر اقتصادی و فرهنگی یک فرصت است، اما می‌تواند یک نوع تهدید در بحث تصادفات، آلودگی و آسیب به زیرساخت‌ها نیز باشد.

رئیس پلیس راه فرماندهی انتظامی استان مرکزی با بیان اینکه این تهدید را می‌توان با راهکارهایی به حداقل کاهش داد یا رفع کرد گفت: در هشت ماه سال جاری این استان در زمینه تعداد تصادفات و متوفیان، روند کاهشی داشته است و این مهم، حاصل رعایت قوانین و مقررات و زحمات دستگاه‌های دخیل در این حوزه بوده است.

آشوری اضافه کرد: پلیس راه استان مرکزی در راستای آموزش قوانین و مقررات رتبه کشوری را کسب کرده است.

وی ادامه داد: استان مرکزی دارای ۲۰ گردنه برف‌گیر است که سال ۱۴۰۲ به ترتیب استان‌های تهران، البرز، قم، مرکزی و قزوین بیشترین تردد را در فصل زمستان داشتند و در سال جاری نیز تصور می‌کنیم، این چنین باشد.

رئیس پلیس راه فرماندهی انتظامی استان مرکزی عنوان کرد: اقدامات خوبی در گردنه زالیان رخ داده که منجر به کاهش تلفات رانندگی در این نقطه شده است.

آشوری افزود: محور کنارگذر شمالی اراک، تقاطع‌های غیر هم‌سطح و محورهای اراک - قم و ساوه - تهران از جمله محورهایی هستند که در زمستان باید بیشتر به آنها توجه شود.

وی ادامه داد: وجود ۷۰۰۰ واحد صنعتی در استان مرکزی موجب افزایش تردد بویژه در بخش خودروهای سنگین و افزایش ریسک تصادفات شده است.

رئیس پلیس راه فرماندهی انتظامی استان مرکزی اظهار کرد: عامل ۷۰ درصد سوانح و حوادث ترافیکی انسان است؛ بنابراین ارائه آموزش همگانی و بازآموزی قوانین راهنمایی و رانندگی الزامی است.

کد خبر 818290

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.