مشکل ناترازی انرژی بخش کشاورزی با پژوهش حل شود

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین با اشاره به مشکلات اجرای طرح الگوی کشت در این استان گفت: ناترازی انرژی در بخش کشاورزی را باید با پژوهش و تحقیقات حل کنیم.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از قزوین، محمدحسین عطایی عصر امروز _سه‌شنبه بیستم آذر_ در مراسم تجلیل از پژوهشگران برتر بخش کشاورزی استان قزوین اظهار کرد: با توجه به اقدامات کمیته آمایش استان بایستی ظرفیت زیست محیطی استان قزوین در زمینه توسعه دامداری، مرغداری و گلخانه‌ها بررسی و شناسایی شود.

وی با بیان اینکه یکی از شاخص‌های توسعه‌یافتگی سطح پژوهش در بخش کشاورزی است، گفت: نوع پژوهش‌ها در مراکز تحقیقات و توسعه بخش کشاورزی نشانده سطح توسعه‌یافتگی کشور و استان قزوین است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین با اشاره به اقدامات و طرح‌های پژوهشی بخش کشاورزی استان قزوین خاطرنشان کرد: پژوهش و مشارکت مردم با آگاه کردن اقشار مردم به کارهای و اقدامات انجام‌شده امکان‌پذیر خواهد بود.

عطایی ادامه داد: اقدامات خوبی در استان در بخش پژوهش و تحقیقات کشاورزی انجام شده و ارتباط خوبی بین تحقیقات و اجرا نیز فراهم شده است. این استان ویژگی‌های بسیار خوبی در بخش کشاورزی دارد، اما آن‌گونه که در این بخش اقدامات پژوهشی و تحقیقاتی انجام شده، نمود پیدا نکرده است.

وی کشاورزی را یک فعالیت اجتماعی فرهنگی دانست و گفت: در بخش فنی کشاورزی مشکلی نداریم، بلکه با کارهای فرهنگی، ترویجی و اجتماعی می‌توان کشاورزی را پیش برد، در توسعه دشت قزوین، ستاد احیای دشت قزوین با محوریت و دبیر خانه مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی ادامه پیدا خواهد کرد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین با اشاره به مشکلات اجرای طرح الگوی کشت در این استان گفت: ناترازی انرژی در بخش کشاورزی را باید با پژوهش و تحقیقات حل کنیم.

به‌کارگیری ۳۰ شرکت فناور در بخش کشاورزی

مهرزاد محصص مستشاری، رئیس مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی استان قزوین هم از تهیه برنامه راهبردی مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی استان خبر داد و گفت: ریل‌گذاری دقیق مرکز تحقیقات بر اساس سیاست‌های بالادستی و سازمان تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی در قالب برنامه‌های راهبردی در حال اجرا است.

وی اضافه کرد: در حال حاضر ۳۰ شرکت فن‌آور بخش کشاورزی جذب مرکز تحقیقات کشاورزی شده‌اند که دو شرکت امسال در جشنواره ملی رتبه برتر را کسب کردند.

رئیس مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی استان تشکیل کانون خبرگان و نخبگان و همچنین راه‌اندازی اولین اندیشکده خاک، آب و آبخیزداری را از جمله مهمترین برنامه راهبردی تحقیقات بخش کشاورزی برشمرد و ادامه داد: در حوزه پژوهش نیز این مرکز طرح‌های پژوهشی بر اساس تقاضامحور تهیه شده است.‌

کد خبر 818284

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.