به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از وبدا، بشیر حاجیبیگی با اشاره به رشد ۴ درصدی آمار اهدای خون در هشت ماه سال ۱۴۰۳ نسبت به مدت مشابه سال گذشته اظهار کرد: بیشترین رشد شاخص اهدای خون طی مدت یاد شده در استان کهگیلویه و بویراحمد نزدیک به ۳۰ درصد به ثبت رسیده است، همچنین، سیستان و بلوچستان بیشتر از ۱۷ درصد و استان البرز بیش از ۱۱ درصد رشد در این شاخص نشان میدهد.
وی با اشاره به رشد شاخص اهدای مستمر خون افزود: این شاخص اکنون در کشور بیش از ۵۶ درصد است که نسبت به مدت مشابه سال قبل نزدیک به ۲ درصد رشد داشته است، استان سمنان طی این بازه زمانی شاخص اهدای خون مستمر بیش از ۶۸ درصد، استان یزد نزدیک به ۶۸ درصد و استان قم نزدیک به ۶۶ درصد به ثبت رساندهاند که بالاترین شاخص اهدا را به خود اختصاص دادهاند.
سخنگوی سازمان انتقال خون درباره اهمیت افزایش مشارکت بانوان در امر حیاتی اهدای خون گفت: شاخص اهدای بانوان در حال حاضر ۴.۵ درصد است.
وی ادامه داد: در استان خراسان شمالی و لرستان شاخص اهدای خون بانوان بیش از ۸ درصد و در سیستان و بلوچستان بیش از ۷ درصد است که میزان مشارکت بانوان در این استانها از سایر نقاط کشور بیشتر بوده است.
حاجیبیگی بیان کرد: طی هشت ماه سال جاری، دو میلیون و ۶۹۵ هزار و ۲۲ واحد فراورده در مراکز درمانی کل کشور توزیع شده است که ۲.۵ درصد نسبت به مدت مشابه سال گذشته افزایش داشته است و طی این مدت استان تهران بیش از ۱۶ درصد اهدای خون کشور را به خود اختصاص داده، ۲۶۴ هزار و ۲۷۹ واحد خون از استان تهران دریافت شده است که رشد نزدیک به ۴ درصدی نسبت به سال گذشته نشان میدهد.
وی با اشاره به برودت هوا و نزولات جوی و کاهش مراجعات اهدا کنندگان خاطرنشان کرد: از مردم کشور دعوت میشود در این روزها اهدای خون را در برنامه خود قرار دهند.
نظر شما