به گزارش خبرگزاری ایمنا از مرکزی، مهدی زندیهوکیلی صبح امروز _یکشنبه هجدهم آذر_ در نشست هماهنگی ایجاد نیروگاههای تجدید پذیر استان مرکزی اظهار کرد: توسعه انرژیهای تجدید پذیر در ایران، با تمرکز بر ظرفیتهای خورشیدی و بادی، نه تنها به حل مشکلات ناترازی برق کمک میکند بلکه مسیر تحول اقتصادی، زیستمحیطی و اشتغالزایی را هموار خواهد کرد.
وی افزود: اقدامات فعلی دولت و مشارکت بخش خصوصی، نویدبخش آیندهای پایدار و توسعهیافته برای صنعت برق کشور است.
استاندار مرکزی تصریح کرد: برنامهریزی برای ایجاد تحول راهبردی در تولید برق از انرژی فسیلی به انرژیهای تجدید پذیر ضروری است.
زندیهوکیلی عنوان کرد: باید قبل از فرا رسیدن پیک مصرف برق در تابستان ۱۴۰۴، برنامهریزیهای منسجم کوتاه مدت، میان مدت و بلند مدت با حمایتهای دولت، جذب سرمایه در این بخش به شکل گسترده انجام شود.
وی ادامه داد: استفاده از انرژیهای تجدید پذیر راهکار اساسی برای کاهش ناترازی تولید و مصرف برق است.
استاندار مرکزی خاطرنشان کرد: افزایش چند برابری ظرفیت انرژیهای پاک و کاهش وابستگی به گاز طبیعی، میتواند ایران را به جایگاهی ویژه در منطقه و جهان در حوزه انرژیهای تجدید پذیر برساند.
زندیه وکیلی افزود: توسعه سریع اقتصادی، کاهش گازهای گلخانهای، دستیابی به محیط زیست پایدار و کاهش وابستگی به منابع سوخت فسیلی بهعنوان سرمایههای تجدید ناپذیر ملی از مزایای توسعه انرژیهای تجدید پذیر است.
وی با بیان اینکه استان مرکزی از ظرفیت خوبی برای ایجاد نیروگاههای خورشیدی برخوردار است گفت: باید در شهرستانهای استان برنامهریزی مشارکتی با سرمایهگذاران در این حوزه و تسهیل و سرعت بخشی به این امر مهم در نظر گرفته شود.
استاندار مرکزی افزود: دولت چهاردهم با هدف رفع ناترازی انرژی و کاهش وابستگی به منابع فسیلی، توسعه انرژیهای تجدید پذیر را در دستور کار خود قرار داده است.
در سالهای آینده توان پاسخگویی به افزایش متعارف مصرف برق وجود ندارد
محمود محمودی، مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان مرکزی نیز با بیان اینکه باید همه تلاشها برای تأمین برق مورد نیاز از طریق انرژیهای تجدید پذیر صورت گیرد اظهار کرد: با این روند در سالهای آینده توان پاسخگویی به افزایش متعارف مصرف برق وجود ندارد.
وی افزود: اجرای تولید برق پاک در شرکتهای توزیع برق و طرح ۴۴۴ مگاواتی نیروگاه خورشیدی در این استان هدفگذاری شده است. مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان مرکزی تصریح کرد: بر اساس این برنامه باید سه هزار و ۵۰۰ مگاوات نیروگاه تجدید پذیر به بهرهبرداری برسد و شرکتهای توزیع نیروی برق به طور مستقیم از اثرات ناترازی برق متأثر شده و باید پاسخگوی شهروندان باشد.
نظر شما