به گزارش خبرگزاری ایمنا از آذربایجان شرقی، دویست و بیست و پنجمین جلسه این شورا صبح امروز _یکشنبه هجدهم آذر_ در عمارت تاریخی شهرداری تبریز برگزار شد.
در این جلسه لایحه شهرداری تبریز درباره تجویز خرید ۳۰ درصد سهام شرکت تعاونی پاکبانان سهند تلاشگر تبریز برای مدیریت بهینه و ساماندهی نیروی انسانی شاغل در بخش خدمات شهری شهرداری تبریز بررسی و انجام اصلاحات توسط شهرداری از دستور جلسه خارج شد.
علی نوای باغبان، رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر تبریز در این خصوص، اظهار کرد: اعضای این کمیسیون در مورد این لایحه اتفاق نظر مثبت یا منفی نداشتند که تصمیم کمیسیون بر این شد این لایحه به صحن شورا ارجاع یابد.
وی افزود: مباحثی در خصوص این لایحه مطرح شد و گفتوگویی میان اعضای کمیسیون، مدیران شهرداری و کارشناسان کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر تبریز صورت گرفت اما رأیگیری کمیسیون منجر به رأی موافق یا مخالف نبود و کمیسیون به نظر مشخص نرسید.
در ادامه، روحالله دهقاننژاد، رئیس کمیسیون تحقیق و نظارت شورای اسلامی شهر تبریز در این خصوص با اشاره به اینکه نظر اعضای کمیسیون بر این بود که در مورد درصدهای این لایحه در صحن شورا تصمیمگیری شود، گفت: شرکت تعاونی پاکبانان سهند تلاشگر تبریز، مشکلات شرکت تدبیر اندیش را ندارد.
وی افزود: دغدغه، راهبری و کنترل سهم این شرکت میتواند در دست شهرداری باشد چراکه چنین مسائلی وظیفه ذاتی شهرداری است.
رئیس کمیسیون تحقیق و نظارت شورای اسلامی شهر تبریز ادامه داد: هرچه کنترل سهم شهرداری بیشتر باشد، به موضوع مسلطتر خواهد بود و با ورود شخص ثالث به موضوع، مسائل حاشیهای در خصوص این شرکت بیشتر خواهد شد.
در ادامه، احد صادقی، رئیس کمیسیون محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر تبریز خطاب به مخالفان افزایش سهم کارکنان این شرکت، گفت: شهرداری در شرکت همشهری چند درصد سهامدار است؟ ۴۹ درصد سهام به شهرداری اختصاص دارد؛ آیا موضوع از دست شهرداری خارج شده است؟
وی افزود: نامهای از طرف شرکت تعاونی پاکبانان سهند تلاشگر تبریز به شهرداری نوشته شده و آمادگی برای واگذاری ۴۹ درصد سهام به شهرداری تبریز مطرح شده است.
رئیس کمیسیون محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر تبریز گفت: تصمیم شهرداری بر این است که ۳۰ درصد به صورت مستقیم به شهرداری واگذار شده و ۱۹ درصد به شرکت همشهری واگذار شود.
صادقی ادامه داد: مجموعاً ۴۹ درصد سهام شرکت تعاونی پاکبانان سهند تلاشگر تبریز، به شهرداری و ۵۱ درصد به کارکنان آن حوزه تخصیص مییابد.
وی با اشاره به نظر کمیسیون فارغ از مسائل مشکلات مطرح در این حوزه، گفت: در این شرکت پیمانکاران گذشته حاکم هستند و تخلفات عمده صورت میگیرد.
رئیس کمیسیون محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر تبریز، گفت: مخالفت ما با درصدها، کمک به شهرداری و شرکتهاست و مسائل این حوزه باید روشن شود و این فضا نباید علیه مخالفان تعبیر شود.
صادقی اظهار کرد: وقتی میخواهیم در شرکتی سهامدار شویم باید از وضعیت آن شرکت و سهامداران اطلاع داشته باشیم.
وی با قدردانی از شرکت همشهری برای اقدامات اولیه تشکیل شرکت تعاونی پاکبانان سهند تلاشگر تبریز، گفت: سهام شهرداری به ۴۰ درصد برسد و کماکان پافشاری داریم که نباید از افزایش سهام کارکنان واهمهای داشته باشیم.
رئیس کمیسیون محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر تبریز با تأکید بر اعلام مخالفت کمیسیون با لایحه تجویز خرید ۳۰ درصد سهام شرکت تعاونی پاکبانان سهند تلاشگر تبریز جهت مدیریت بهینه و ساماندهی نیروی انسانی شاغل در بخش خدمات شهری شهرداری، گفت: درخواست داریم که بدون اصلاح این لایحه، رأیگیری صورت نگیرد و تا زمانی که لایحه اصلاح نشده در صحن مطرح نشود.
صادقی، با تأکید بر اینکه تصمیمات صورتگرفته در خصوص کارکنان شرکتهای مختلف باید برای همه کارکنان یکسان باشد، گفت: حق و حقوق و مزایای همه کارکنان اعماز پاکبانان، کارکنان فضای سبز، مترو و… باید یکسان باشد.
وی، تأکید کرد: در خصوص متن لایحه درخواست این است که شهرداری لایحه را اصلاح کند و مجدد برای رأیگیری مطرح شود.
در ادامه روحالله رشیدی، عضو شورای اسلامی شهر تبریز گفت: متن لایحه درخواست خرید ۳۰ درصد سهام است که در این خصوص میتواند رأیگیری صورت بگیرد.
وی با اشاره به اینکه در اصل متن لایحه مشکلی مطرح نیست، گفت: میتوان این لایحه را رد نکرد و میتوان چنین رأیگیری کرد که ۷۰ درصد سهام مابقی به کارگران تخصیص یابد.
در ادامه، غلامرضا احمدی، رئیس شورای اسلامی شهر تبریز در این خصوص، گفت: لایحه تجویز خرید ۳۰ درصد سهام شرکت تعاونی پاکبانان سهند تلاشگر تبریز جهت مدیریت بهینه و ساماندهی نیروی انسانی شاغل در بخش خدمات شهری شهرداری، باز پس گرفته شود و از دستورجلسه خارج شود.
وی ادامه داد: در تصحیح این لایحه، درصدی که معمولاً تخصیص ۴۰ و ۶۰ درصدی است، در نظر گرفته شده و مجدد مطرح شود.
رئیس شورای اسلامی شهر تبریز گفت: همه اعضای شورا خواهان نگاه یکسان به کارکنان در تخصیص حقوق و مزایا هستند.
در ادامه اسماعیل چمنی، عضو شورای اسلامی شهر تبریز با تأکید بر اینکه در تدوین دستورجلسه باید ارزیابی خوبی صورت بگیرد تا وقت جلسه با دستورجلسههای نافرجام گرفته نشود، گفت: جلسات شورا و جلسات کمیسیونها با ارائه نظرات کارشناسی نیز یک بار در هفته برگزار میشود و باید تدبیری در این خصوص صورت بگیرد که تلاشهای کمیسیونها و شورا حیف و میل نشود.
وی با تأکید بر اینکه شهرداری در تدوین لایحهها دقت کافی داشته باشد، گفت: این وضعیت زیبنده شورا و شهرداری نیست و هر دستورجلسهای که مطرح میشود، نباید مجدد از دستور خارج شود.
نظر شما