مصطفی نباتینژاد در گفتوگو با خبرنگار ایمنا اظهار کرد: تمرکز ما باید بر مزیتها و ظرفیتهای بالقوهای باشد که در سطح شهر به لحاظ منابع انسانی و منابع طبیعی و زمینی وجود دارد.
وی افزود: با توجه به اینکه برنامه جامع شهر اصفهان در حال تدوین است، ظرفیتهای اقتصادی و توسعه اقتصادی شهر باید در آن دیده شود و ملاحظات بین نسلی، توسعه پایدار و زیستپذیری شهر نیز لحاظ شود.
رئیس مرکز پژوهشهای شورای اسلامی شهر اصفهان با بیان اینکه از جمله مزیتهای بالقوهای که برای اصفهان گفته میشود در مقایسه با شهرهای متجانس نسبت به آن در جهان برخوردار است، مباحث دانشبنیان و گردشگری است، تاکید کرد: گردشگری به پیشینه تمدنی شهر، موقعیت و استقرار برمیگردد و حوزه دانشبنیان به ظرفیتها و صنایع نزدیک بهویژه ظرفیت منابع انسانی مرتبط میشود.
نباتینژاد با بیان اینکه زیرساختها را برای متجلی و بالفعل شدن این ظرفیتها باید فراهم کنیم، گفت: تا جایی که میتوانیم باید در حوزه گردشگری زیرساختهایی از جمله جذب و تصویب برند، مدیریت مقصد، پذیرش میهمان، توسعه فرودگاه اصفهان، خط قطار سریعالسیر، ناوگان حملونقل عمومی بین شهری و مدیریت رویداد را فراهم کنیم، چراکه این موارد بهطور مستقیم و غیرمستقیم بر توسعه گردشگری مؤثر خواهد بود.
وی تصریح کرد: در حوزه دانشبنیان نیز باید زیرساختهای لازم فراهم شود و ظرفیتهای خوبی برای استقرار، حتی جذب نیروهای نخبه در اصفهان فراهم باشد که این افراد اصفهان را برای سکونت و برای اشتغال تعریف کنند، همچنین بخش قابل توجهی از کاربریها باید به کابریهای مورد نیاز شرکتهای دانشبنیان تغییر کند.
رئیس مرکز پژوهشهای شورای اسلامی شهر اصفهان خاطرنشان کرد: هرچند شرایط اکوسیستم با ما همراه نیست و در این رابطه نیز باید ملاحظاتی لحاظ شود، تمام توصیههایی که ارائه میشود نباید آببر و هوابر باشد.
نظر شما