حسن محمدحسینی در گفتوگو با خبرنگار ایمنا با اشاره به ویژگیهای محله پرتمان اظهار کرد: محله ۹۸ هکتاری پرتمان از جمله مناطقی است که در گذشته محل کشاورزی بوده و با تغییر اقلیم و کاهش منابع آبی، زمینهای کشاورزی آن به زمینهای بایر تبدیل شده است؛ این موضوع برای ساکنان این منطقه مشکلاتی از جمله بحران گردوغبار و پیامدهای ناشی از آن را به همراه داشته است.
وی افزود: با پیگیریهای مدیران شهری، تلاش شورای اسلامی شهر اصفهان و تصویب کمیسیون ماده ۵، تکلیف محدوده ۹۸ هکتاری پرتمان مشخص شد.
مدیر منطقه ۸ شهرداری اصفهان گفت: بر اساس طرحهای مصوب این کمیسیون، پروژههای عمرانی متعددی از جمله احداث معابر مختلف، ایجاد فضاهای سبز شهری و ارائه خدمات ورزشی، آموزشی، بهداشتی و فرهنگی برای این محدوده در نظر گرفته شده است.
محمدحسینی تأکید کرد: شهرداری به تنهایی قادر به تسریع در شکلگیری زندگی شهری در این محدوده نیست و حضور سرمایهگذاران در این منطقه ضروری است.
وی با بیان اینکه پروژه پرتمان یکی از بهترین فرصتهای سرمایهگذاری است که سرمایهگذاران میتوانند در بخشهای مختلف آن مشارکت کنند، تصریح کرد: بهمنظور سرعتبخشی به استفاده از ظرفیتهای پروژه پرتمان و شکلگیری زندگی شهری در این محله، برای نخستینبار در منطقه ۸ از عامل چهارم سرمایهگذاری برای قراردادهای سهجانبه بین مالک زمین، سرمایهگذار و شهرداری استفاده میشود.
وی یادآور شد: این روش مشارکتی که با همکاری مردم صورت میگیرد موجب افزایش ارزشافزوده املاک مالکان زمینها خواهد شد و برای نخستینبار در این منطقه اجرا خواهد شد.
مدیر منطقه ۸ شهرداری اصفهان افزود: با دعوت از مالکان این محدوده تاکید کرد: از مالکان که سالها در انتظار تعیین وضعیت املاک خود بودهاند، دعوت میشود با مراجعه به منطقه ۸ شهرداری اصفهان و هماهنگی با مدیر پروژه پرتمان، ضمن تعیین تکلیف وضعیت املاک خود، به تسریع روند شکلگیری این محله کمک کنند.
نظر شما