به گزارش خبرگزاری ایمنا از کرمانشاه، سرقتهای مسلحانه، نزاع، درگیریهای خیابانی و قتل همگی در زمره جرائم خشن قرار دارد که وقوع هرکدام مشکلات و آسیبهای خاص خود را به همراه خواهد داشت.
بدون تردید مهمترین نیاز هر جامعه امنیت است و در این میان آسیبهای اجتماعی همواره تهدیدی جدی برای امنیت محسوب میشود، از این رو همه باید خود را در قبال تأمین امنیت مسئول بدانند.
تنها یک یا چند نهاد در قبال امنیت مسئولیت ندارند، بلکه همه آحاد جامعه باید در سطوح مختلف برای تحقق آن تلاش کنند تا شاهد جامعهای ایمنتر باشیم، در این میان پلیس بهعنوان حافظ اصلی امنیت جامعه نقش مهمی در مقابله با ناهنجاریهای اجتماعی، مقابله با مجرمان بهویژه برخورد با جرائم خشن برعهده دارد.
امروزه بسیاری از شهروندان پلیس را پیشران و پیشگام مقابله با جرائم میدانند و از مأموران انتظامی انتظار دارند قاطعانه و بدون گذشت به مقابله با جرائم خشن بپردازند و امنیت شهر و جامعه را به خوبی تأمین کنند.
هرچند پلیس نیز بارها ثابت کرده است برای برخورد با ناهنجاریها و مسائل اجتماعی پیش قدم بوده و اهتمام خاصی برای مقابله با مجرمان، متخلفان و متعرضان به امنیت عمومی جامعه دارد.
کشفیات سرقت در کرمانشاه تا پایان سال به ۶۲ درصد میرسد
سردار مهدی حاجیان، فرمانده انتظامی استان کرمانشاه با اشاره به بعضی از مهمترین اقدامات پلیس در راستای مقابله با جرائم و آسیبهای اجتماعی به خبرنگار ایمنا میگوید: یکی از آسیبهای مهم اجتماعی سرقت است که با تلاش همه همکاران در شش ماه نخست سال جاری، ۸۵۵۰ فقره سرقت در استان کشف شده است که حدود ۵۴ درصد کل سرقتها را شامل میشود.
وی میافزاید: تلاش میکنیم کشفیات سرقت و انواع جرم را در استان کرمانشاه تا پایان سال جاری به ۶۲ درصد برسانیم که با توجه به طرحها و برنامههایی که داریم به این مهم دست پیدا خواهیم کرد.
فرمانده انتظامی استان کرمانشاه با اشاره به برخوردهای قاطعانه پلیس با جرائم حوزه راهنمایی و رانندگی که میتوانند بسترساز جرائم خشن باشد، تصریح میکند: در نیمه نخست سال جاری حدود ۱۲ درصد برخورد با خودروهای پلاک مخدوش، حدود ۱۰ درصد برخورد با خودروهای بدون پلاک و نزدیک به یک درصد برخورد با خودروهای پلاک ناخوانا در حوزه برون شهری نسبت به سال گذشته افزایش داشته است.
سردار حاجیان اضافه میکند: در حوزه درون شهری نیز برخورد با خودروهای بدون پلاک ۲۱ درصد و پلاک ناخوانا ۱۳ درصد نسبت به مدت مشابه سال گذشته رشد داشته است.
وی کاهش ۳۲ درصدی جانباختگان ناشی از تصادفات درونشهری و ۲۰ درصد برونشهری را طبق اعلام پزشکی قانونی نتیجه اقدامات پلیس برای ایمنی سفرها عنوان و تاکید میکند: برگزاری همایش بزرگ پیشرانهای سرکش اجتماعی، اجرای طرح هر کلانتری یک شهر، راهاندازی گفتمان معماری آینده فراجا، ایجاد مدرسه تخصصی پلیس و ترافیک و برگزاری قرارگاه کاهش تصادفات در خیابان از جمله این برنامهها بوده است.
رئیس پلیس استان کرمانشاه با بیان اینکه یک مجموعه به تنهایی نمیتواند بار امنیت استانی را به دوش بکشد، میگوید: اگر امنیت پایدار میخواهیم همه دستگاهها و سازمانها باید پای کار بیایند و قدرُالسهم خود را بپردازند.
سردار حاجیان اظهار میکند: چنانچه خواستار جمعآوری معتادان متجاهر از سطح شهرها و حتی روستاها هستیم، ابتدا باید متولیان امر نسبت به فراهم کردن زیرساختهای لازم برای نگهداری این افراد چارهای بیندیشند.
برخورد با جرائم خشن در کرمانشاه تشدید میشود
حمیدرضا کریمی، دادستان عمومی و انقلاب کرمانشاه نیز از تشدید برخوردها با جرائم خشن خبر میدهد و به خبرنگار ایمنا میگوید: در این زمینه با کسی تعارف نداریم و برابر قانون با مجرمان برخورد خواهد شد.
وی میافزاید: یکی از اهداف دستگاه قضائی برقراری عدالت و امنیت در جامعه است و مجریان قانون برای تحقق این مهم از هیچ تلاشی فروگذار نخواهند کرد.
دادستان کرمانشاه عنوان میکند: امروز استان کرمانشاه با توجه به همدلی خوبی که میان دستگاههای اجرایی وجود دارد از امنیت خوبی برخوردار است و حافظان نظم و امنیت چه در دستگاه قضائی، پلیس و دیگر سازمانها برای ارتقای این امنیت تلاش میکنند.
کریمی با بیان اینکه این استان محل خوبی برای جولان دادن مجرمان نیست از تشدید برخوردها با جرائم خشن خبر میدهد و اضافه میکند: اگر این دسته از مجرمان رفتار خود را اصلاح نکنند با واکنش قاطعانه دستگاه قضائی روبهرو خواهند شد.
وی اظهار میکند: مردم کرمانشاه مطمئن باشند، اجازه عرض اندام به مجرمان را نخواهیم داد و این افراد دیر یا زود در چنگال قانون گرفتار خواهند شد.
به گزارش ایمنا، امنیت مقولهای جمعی است و همه دستگاهها باید در کنار پلیس و با عزمی راسخ به مقابله با جرائم خشن بپردازند تا امنیت جامعه خدشهدار نشود.
نظر شما