از قهرمانی تیم کشتی فرنگی ناشنوایان ایران در آسیا تا تقویت تشکل‌های دانشجویی

ایمنا از قهرمانی آسیایی تیم کشتی فرنگی ناشنوایان ایران، تقویت تشکل‌های دانشجویی با حمایت وزارت علوم و بهداشت، فعالیت ۵۰۰ هزار هنرمند در حوزه صنایع‌دستی، افزایش پژوهشگران پر استناد در پایگاه مؤسسه استنادی جهان اسلام و گامی مؤثر در سعادت‌مندی با اشتغال‌آفرینی زندانیان در بسته خبری پنجره امید می‌گوید.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، امروز در بسته خبری پنجره امید به سراغ قهرمانی آسیایی تیم کشتی فرنگی ناشنوایان ایران می‌رویم، در ادامه نیز تقویت تشکل‌های دانشجویی با حمایت وزارت علوم و بهداشت مطرح شده است، همچنین فعالیت ۵۰۰ هزار هنرمند در حوزه صنایع‌دستی، افزایش پژوهشگران پر استناد در پایگاه مؤسسه استنادی جهان اسلام و گامی مؤثر در سعادت‌مندی با اشتغال‌آفرینی زندانیان نیز از جمله موضوعاتی است که در ادامه جزئیات بیشتر آن بیان شده است.

از قهرمانی تیم کشتی فرنگی ناشنوایان ایران در آسیا تا تقویت تشکل‌های دانشجویی

کشتی فرنگی ناشنوایان ایران قهرمان آسیا شد

در ادامه دهمین دوره بازی‌های آسیایی ناشنوایان در مالزی، تیم ملی کشتی فرنگی ناشنوایان کشورمان با کسب ۵ مدال طلا، ۲ نقره و ۲ برنز قهرمان آسیا شد.

بنای وزارت علوم و بهداشت تقویت تشکل‌های دانشجویی است

بنای وزارت علوم و بهداشت تقویت تشکل‌های دانشجویی است

علی ربیعی، دستیار اجتماعی رئیس‌جمهور گفت: در بازه‌های زمانی مختلف در طول تاریخ، فراز و نشیب‌هایی وجود داشته است، اما جامعه‌ای که دانشجویان آن به‌عنوان نیروی پیشران عمل نکند و روحیه پژوهشی و فعالیت داوطلبانه در آن وجود نداشته باشد، به مطلوب خود نخواهد رسید.

وی با تاکید بر اینکه روز دانشجو نمادی از حرکت دانشجویان به‌عنوان نیروی محرک و پیشران جامعه است و این روحیه باید در ذات دانشگاه‌ها باقی بماند، افزود: انتظار می‌رود مشارکت دانشجویان در فضای دانشگاه آنچنان نهادینه شود که بتواند دیگر بخش‌های جامعه را نیز تحت تأثیر قرار دهد، اطمینان دارم در دولت چهاردهم، بنای وزارت علوم و وزارت بهداشت بر تقویت تشکل‌های دانشجویی است.

از قهرمانی تیم کشتی فرنگی ناشنوایان ایران در آسیا تا تقویت تشکل‌های دانشجویی

۵۰۰ هزار هنرمند، مشغول تولید صنایع‌دستی هستند / ‏‬ مصمم به حمایت از نمایشگاه‌های صنایع‌دستی هستیم

سیدرضا صالحی امیری، وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی با تاکید بر اهمیت اشتغال در بخش صنایع‌دستی گفت: ۵۰۰ هزار نفر در کشور مشغول تولید صنایع دستی هستند و در کنار آن یک میلیون خانم خانه‌دار هم به صورت پاره وقت در این بخش فعالیت می‌کنند.

وی با اشاره به اینکه ۷۰ درصد افرادی که در حوزه صنایع‌دستی فعالیت دارند بانوان هستند، افزود: امنیت شغلی، بازاریابی و صادرات از مهمترین اقداماتی است که باید برای تحول در حوزه صنایع دستی ایران انجام دهیم؛ مصمم به حمایت از نمایشگاه‌های صنایع‌دستی هستیم تا شرایطی ایجاد کنیم که فعالان صنایع‌دستی با انگیزه بیشتری در این حوزه فعالیت کنند.

از قهرمانی تیم کشتی فرنگی ناشنوایان ایران در آسیا تا تقویت تشکل‌های دانشجویی

افزایش پژوهشگران پر استناد در پایگاه مؤسسه استنادی جهان اسلام

سید احمد فاضل‌زاده، رئیس مؤسسه استنادی و پایش علم و فناوری جهان اسلامی گفت: ۴۸۹ پژوهشگر پر استناد علوم انسانی، علوم اجتماعی، هنر و معماری در سال ۱۴۰۳ در پایگاه این مؤسسه شناسایی شده‌اند که افزایش ۱۵ درصدی را نسبت به سال قبل نشان می‌دهد.

وی افزود: مؤسسه استنادی و پایش علم و فناوری جهان اسلام (ISC)، به عنوان یک مؤسسه معتبر بین‌المللی وظیفه رصد و پایش علم و فناوری ایران، منطقه و کشورهای اسلامی را بر عهده دارد، از این رو از سال ۱۴۰۱ با اتکا به منابع اطلاعاتی و پایگاه‌های داده خود پژوهشگران پر استناد در حوزه‌های علوم انسانی، علوم اجتماعی، هنر و معماری را شناسایی و تجلیل می‌کند.

از قهرمانی تیم کشتی فرنگی ناشنوایان ایران در آسیا تا تقویت تشکل‌های دانشجویی

گامی مؤثر در سعادت‌مندی با اشتغال‌آفرینی زندانیان

زندان گلپایگان با برنامه‌ریزی هدفمند در امر آموزش فنی و حرفه‌ای منجر به اشتغال توانسته است گامی مؤثر در امر بازگشت سعادتمندانه زندانیان به جامعه بردارد؛ در این زندان، زندانیان اعتماد به نفس پیدا کرده و به دنبال علاقه‌ای واقعی خود می‌روند، آموزش می‌بینند و صاحب پیشه می‌شوند.

مجتبی نامداری، رئیس زندان گلپایگان دراین‌باره بیان کرد: در تلاش هستیم به گفته مقام معظم رهبری، مجموعه کارکنان زندان با رویکرد بازپروری زندانیان با برنامه‌ریزی شخص به شخص برای آنها موفق به دستاوردی مؤثر در راستای اولویت دوم ابلاغی سازمان زندان‌های کشور داشته، در این زندان بیش از ۷۰ درصد زندانیان صاحب پیشه و درآمد هستند.

وی افزود: با آموزش‌های مهارت‌های کاربردی اشتغال محور برای زندانیان، با همکاری بنیاد تعاون زندانیان و بخش خصوصی و استفاده از اکثر ظرفیت‌های موجود با اشتغال زندانیان زن و مرد در بخش‌های صنعت محور، دامداری، شیلات، زراعت، قالیبافی، خیاطی، صنعت غذایی، به بازگشت این مددجویان به خانواده و جامعه قدمی برداشته باشیم.

کد خبر 817050

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.