به گزارش خبرگزاری ایمنا از زنجان، محمدعلی عباسی امروز _شنبه هفدهم آذر_ در رویداد ملی زیتون با اشاره به فرایند تشکیل فراکسیون زیتون در مجلس اظهار کرد: قبل از این اتفاق چشمانداز بیستساله طرح طوبی که در باغات طارم اجرا شد، این بود که روغن زیتون به سفرههای مردم بیاید و جایگزین روغنهای مضر شود، اما اینطور به نظر میرسید که از هدف مذکور دور شده بودیم و باید گامهای بزرگتری برمیداشتیم.
وی با بیان اینکه پس از این اتفاقات به فکر تشکیل فراکسیون زیتون افتادیم، افزود: تشکیل فراکسیون زیتون اقدامی بسیار کارآمد در راستای رفع مشکلات تولید زیتون و روغن زیتون کشور، افزایش سطح تکنولوژی در تولید این محصول بود.
رئیس شورای ملی زیتون گفت: ما تنها کنسرو و روغن زیتون را میشناسیم، در حالی که کشورهای پیشرفته ۱۰۰ محصول فراوری شده زیتون با اولویت روغن زیتون وارد بازار میکنند.
عباسی با بیان اینکه نباید سختی کار، مانعی برای ادامه مسیر و دستیابی به اهداف بلندمدتمان باشد، تصریح کرد: با تشکیل فراکسیون زیتون در مجلس شورای اسلامی، زمینه برای ارتباط نزدیک نمایندگان با بخش دولتی، بیان مسائل و مشکلات استانهای زیتونخیز کشور در مجلس شورای اسلامی و تغییر نقشه راه زیتون فراهم میشود.
وی افزود: برندسازی از جمله اقدامات اساسی و پایهای برای حمایت از تولید داخلی است که باید در دستور کار فراکسیون قرار بگیرد.
عباسی با بیان اینکه فراکسیون زیتون با پیشنهاد و پیگیریهای شورای ملی زیتون ایران در مجلس شورای اسلامی راهاندازی شده است، اظهار کرد: هدف از تشکیل فراکسیون، ترسیم نقشه راه زیتون در راستای تسهیل حمایت از تولید داخلی، تجارت و مصرف روغن زیتون است.
عباسی با اشاره به اینکه ۷۰ درصد واحدهای فراوری زیتون بهصورت فلهای کار میکنند، گفت: با این کار حدود سه هزار میلیارد تومان ارزشافزوده از کف دولت خارج میشود و هشت هزار میلیارد تومان بخش خصوصی ضرر میکند.
وی با تاکید بر بحث برندسازی گفت: در حال حاضر روغنزیتونی داریم که تنها یک لیتر آن ۳۰۰ یورو به فروش میرسد، در حالی که ما در داخل کشور برای خرید تضمینی التماس میکنیم.
نظر شما