مسئولان در بیان مشکلات کشور دقت کنند

امام جمعه اردبیل گفت: این روزها مسئولان ارشد کشوری مدام از ناترازی‌ها صحبت می‌کنند و از این جهت نگرانی‌هایی درست می‌شود و باید توجه داشت ناترازی به معنی فقر و یا بن‌بست نیست، بلکه به معنی ثروت عظیم مدیریت نشده است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از اردبیل، آیت‌الله سید حسن عاملی امروز _جمعه شانزدهم آذر_ در خطبه‌های این هفته نماز جمعه که در محل مصلای اردبیل و با حضور پرشور و گسترده اقشار مختلف مردم برگزار شد، با اشاره به برخی از بیانات مسئولان دولتی در خصوص ناترازی‌ها در کشور اظهار کرد: این روزها مسئولان ارشد کشوری مدام از ناترازی‌ها صحبت می‌کنند و از این جهت نگرانی‌هایی درست می‌شود.

وی افزود: توجه شود ناترازی به معنی فقر نیست به معنی بن‌بست نیست بلکه به معنی ثروت عظیم مدیریت نشده است که باید به‌صورت علمی و بدون لطمه به ملت مدیریت شود؛ این ناترازی‌ها به تدریج درست شده و به تدریج هم باید حل شود.

امام‌جمعه اردبیل گفت: مسئولان در بیان مشکلات اقتصادی کشور دقت کنند که در عین بیان مشکل به ملت عزیز امیدواری کامل بدهند. ادبیات رهبر انقلاب را معیار قرار دهند که یک کلمه صحبت ضعف و یأس در کلام ایشان نیست و کامل امید آفرین است.

آیت‌الله عاملی ادامه داد: در بیان مشکلات کشور هرگونه سخن یاس‌آور هم بر بازار تأثیر خواهد گذاشت؛ برای یک رجل سیاسی هوشمند شایسته است که هیچ وقت دشمن را به خواندن دست خود متمکن نکند.

نماینده ولی فقیه در استان تصریح کرد: برای یک رجل سیاسی هوشمند شایسته است در برابر دشمن با اقتدار کامل حرف بزند نه با اظهار عجز و ضعف؛ این یک خطای بزرگ است و دولتمردان را از اهداف خودشان و اهداف انقلاب دور می‌کند. کشور ما از ظرفیت‌های عظیم خدادادی و منابع عظیم انسانی متخصص برخوردار است. با استفاده علمی از این ظرفیت‌ها تمام مشکلات به راحتی قابل حل است.

وی ادامه داد: ملت ما بعد از انقلاب اسلامی سنگرهای عظیم علمی و صنعتی را به‌صورت حیرت‌آور فتح کرده است و به سرعت در حال فتح سنگرهای حساس و جدید علمی است ما در طول چهل سال از بحران‌های بسیار سخت و سنگین‌تر با سربلندی رد شدیم.

خطیب نماز جمعه اردبیل بیان کرد: در زمان جنگ تحمیلی آمریکا به یک کشور عربی نفت خیز دستور داد آن قدر نفت به بازار ریخت که قیمت نفت به بشکه‌ای ۷ دلار رسید ولی کشور ما و ملت ما راست قامت ایستاد و از بحران رد شد.

وی اضافه کرد: ایران در جنگ تا آخر دست برتر را حفظ کرد. زمانی در این کشور گفتند هرکس بتواند بیست هزار بشکه نفت صادر کند او را وزیر نفت می‌کنیم اما چند سال دیگر با تغییر دولت صادرات نفت از ۲ میلیون بشکه گذشت و کنگره آمریکا بلینکن را شدیداً مواخذه کرد که چرا تحریم‌ها دست ایران را نبسته است.

خطیب جمعه اردبیل ادامه داد: زمانی بود که در جنگ تحمیلی آمریکا رسماً به صدام ملحق شد و سکوی نفتی ما را زد رفت هوا آن زمان نه موشک داشتیم نه پهباد داشتیم نه ناو جنگی می‌توانستیم تولید کنیم نه زیردریایی می‌توانستیم تولید کنیم محتاج به بازار سیاه اسلحه برای سلاح‌های پیش پا افتاده بودیم اما حالا به نقطه‌ای رسیده‌ایم که به بیش از ۵۰ کشور سلاح صادر می‌کنیم زمانی عاجز بودیم که اورانیوم ۲۰ درصد داشته باشیم و با آن دارو تولید کنیم غربی‌ها حتی با پول آن را به ما ندادند اما حالا از غنای ۶۰ درصد گذشته‌ایم.

وی گفت: زمانی بود در مذاکرات هسته‌ای نماینده یکی از ۱+۵ به سر مسئول مذاکره ایرانی داد زد که اگر به اعصاب ما سوهان بکشید تصمیم دیگری برای شما می‌گیریم و ادامه داد برای ما به طور مکرر از قطعنامه شورای امنیت صحبت نکنید بالاتر از قطع نامه شورای امنیت خداست و ما خدا را قبول نداریم. اما حالا با کوچک‌ترین اخم آنها سیل آبشارهای سانتریفیوژهای پیشرفته نصب و مشغول تولید می‌شوند و جز حیرت و حسرت نصیب آنها نمی‌شود.

نماینده ولی فقیه در استان تشریح کرد: زمانی بود برای راه‌اندازی نیروگاه اتمی به تکنسین‌های روسی محتاج بودیم. آنها شهرک خاص خودشان را داشتند اما حالا حتی یک متخصص روسی در نیروگاه اتمی وجود ندارد و سکان امور دست جوانان خود ماست. زمانی در عسلویه به تعداد انگشتان، پالایشگاه و پتروشیمی داشتیم با شروع تحریم توتال مغرورانه ایران را ترک کرد و گفت شما نمی‌توانید اما نمی‌دانست که چند سال دیگر در عسلویه در طول ۱۵۰ کیلومتر تماماً پالایشگاه و پتروشیمی توسط متخصصین ایرانی احداث خواهد شد.

عاملی افزود: زمانی هم بود برای پرتاب موشک محتاج به قذافی و حافظ اسد بودیم هم از آنها موشک می‌خریدیم و هم پرتاب را متخصصین آنها انجام می‌دادند اما حالا دستور تولید موشک نقطه زن، موشک بالستیک و موشک هایپرسونیک با برد بیش از دو هزار کیلومتر صادر شده است.

امام جمعه اردبیل خاطر نشان کرد: زمانی بود سیستم بهداشت و درمان توسط پزشکان بنگلادشی و هندی اداره می‌شد ما چنین سیستمی را از شاه تحویل گرفتیم و حالا شهرت توان طبی ایران دنیا را فرا گرفته و هزاران دانشجوی خارجی دانشگاه‌های ایران را به دانشگاه‌های ترکیه و روسیه ترجیح داده‌اند.

کد خبر 816867

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.