فعالیت ۲ مرکز تخصصی ناباروری در کردستان

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کردستان از اقدامات گسترده این دانشگاه در راستای اجرای قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت خبر داد و گفت: ۲ مرکز تخصصی ناباروری سطح ۳ در مرکز استان و سطح ۲ در شهرستان سقز تجهیز و راه‌اندازی شده است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کردستان، فریدون عبدالملکی امروز _چهارشنبه چهاردهم آذر_ در جمع خبرنگاران اظهار کرد: دانشگاه علوم پزشکی کردستان با برگزاری ۱۰۶ کمیته تخصصی، ۳۴ جلسه قرارگاه دانشگاهی و شش کارگروه تخصصی پیشگیری از سقط عمدی جنین، گام مهمی در جهت اجرای قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت برداشته و این اقدامات با هدف افزایش انگیزه فرزندآوری و حمایت از خانواده‌ها انجام شده است.

وی افزود: برگزاری ۵۰ دوره هادیان زندگی، راه‌اندازی مهدکودک برای مادران شاغل، پرداخت حق‌الزحمه مربیان همکار در امر آموزش و مشاوره هنگام ازدواج و پرداخت کمک هزینه مهد کودک به مادران شاغل در دانشگاه از دیگر اقدامات این دانشگاه در جهت حمایت از خانواده و جوانی جمعیت است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کردستان، به راه‌اندازی مرکز نفس (نجات جان فرزندان) اشاره کرد و گفت: دانشگاه علوم پزشکی کردستان با هدف تشویق به فرزندآوری و حمایت از خانواده‌ها، اقدام به افزایش امتیاز استخدامی برای متقاضیان متأهل و دارای فرزند کرده است.

افزایش خدمات رایگان برای مادران باردار در کردستان

عبدالملکی تصریح کرد: دانشگاه علوم پزشکی کردستان با اجرای کامل ماده ۵۰ قانون جوانی جمعیت، امکان زایمان طبیعی رایگان را برای همه مادران باردار در بیمارستان‌های دولتی فراهم کرده و همچنین این دانشگاه با برگزاری کلاس‌های آمادگی زایمان فیزیولوژیک و مشاوره‌های فرزندآوری، به‌دنبال ارتقای سلامت مادران و نوزادان است.

وی با اشاره به عقد قرارداد مراکز درمانی ناباروری دولتی با بیمه پایه، خاطرنشان کرد: دو مرکز تخصصی ناباروری سطح ۳ در مرکز استان و سطح ۲ شهرستان‌های سقز تجهیز و راه اندازی شده است.

حمایت ویژه از دانشجویان مادر در دانشگاه علوم پزشکی کردستان

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کردستان گفت: این دانشگاه با اجرای کامل قانون جوانی جمعیت، به دانشجویان مادر امکان می‌دهد تا به تحصیل خود بدون دغدغه ادامه دهند.

عبدالملکی ادامه داد: با هدف اجرای دقیق قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت، توزیع داروهای سقط جنین به داروخانه‌های مجاز محدود شده و سامانه‌ای برای ثبت اطلاعات باروری و سقط جنین راه‌اندازی شده که این اقدامات نشان‌دهنده عزم جدی دولت برای کاهش سقط جنین و حمایت از خانواده‌ها است.

وی با اشاره به محدودیت‌های جدید برای دسترسی به داروهای پیشگیری از بارداری، اضافه کرد: مطابق ماده ۵۱ قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت، تبلیغات سقط جنین در مراکز درمانی ممنوع شده و همچنین، محدودیت‌هایی برای توزیع داروهای هورمونی جلوگیری از بارداری در نظر گرفته شده است.

کد خبر 816499

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.