ممنوعیت نگهداری مکمل‌ها در باشگاه‌های ورزشی

مدیرکل دفتر توسعه ورزش حرفه‌ای و امور باشگاه‌های وزارت ورزش گفت: باشگاه‌های ورزشی سراسر کشور حق نگهداری و فروش حتی قوطی خالی مکمل‌ها را در باشگاه‌ها ندارند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از مازندران، سیروس احمدی عصر امروز_چهارشنبه چهاردهم آذر_ در گردهمایی رؤسای ادارات ورزش و جوانان و مسئولان امور باشگاه‌های ورزش مازندران با بیان اینکه تاکنون ۳۲ هزار درخواست مجوز ثبت باشگاه‌ها داریم، در حالی‌که زمانی کار را تحویل گرفتیم این مقدار ۱۰ هزار درخواست بوده است، اظهار کرد: درحال‌حاضر خواستار فعالیت و جدیت بیشتر در بحث امور باشگاه‌ها هستیم و شبانه‌روز باید در تلاش باشیم که باشگاه‌های بدون مجوز را در تمام شهرستان‌ها شناسایی کنیم.

وی با اشاره به اینکه لایحه جامع باشگاه‌داری در کمیسیون فرهنگی مجلس تأیید شد، افزود: با ابلاغ این لایحه مشکلات موضوعات مطرح شده در خصوص باشگاه‌داری برطرف خواهد شد.

مدیرکل دفتر توسعه ورزش حرفه‌ای و امور باشگاه‌های وزارت ورزش در خصوص بحث اماکن ورزشی بیان کرد: بیش از ۱۲ هزار اماکن ورزشی در کشور داریم که نزدیک به هفت هزار از این اماکن ورزشی را در کشور اجاره دادیم.

احمدی با اشاره به اینکه ۹۰ درصد مشکلات مطرح شده با تصویب این لایحه برطرف خواهد شد، یادآور شد: در طول این مدت، رتبه‌بندی باشگاه‌های ورزشی کل کشور را در دستور کار قرار گرفت و در دو حوزه باشگاه‌های عمومی، سلامت محور و قهرمانی و با باشگاه‌های حرفه‌ای این دستورالعمل اصلاح و به استان‌ها ابلاغ شد.

وی ادامه داد: دستورالعمل رسیدگی به تخلفات باشگاه‌ها مورد بازنگری قرار گرفت و به استان‌ها ابلاغ شد که بر همین اساس قرار بر این شد تمام تخلفات در حوزه باشگاه و باشگاه‌داری بر مبنای این دستورالعمل و با محوریت رؤسای ادارات شهرستان‌ها و اعضای آن کمیته و در استان‌ها تحت عنوان کمیته تجدید نظر به ریاست مدیرکل استان و اعضا آن کمیته مورد بررسی قرار گیرد.

مدیرکل دفتر توسعه ورزش حرفه‌ای و امور باشگاه‌های وزارت ورزش با بیان اینکه، ۵۲ فدراسیون ورزشی در سطح کشور داریم که رشته‌های زیادی در این فدراسیون‌ها فعال هستند، اظهار داشت: باشگاه‌های ما حق نگهداری حتی قوطی خالی مکمل‌ها را در باشگاه‌ها ندارند.

وی با تاکید براینکه با هرگونه تخلف در زمینه فروش مکمل مخصوصاً مکمل‌های غیرمجاز که امنیت جانی و سلامت افراد را نشانه گرفته، به شدت برخورد خواهد شد، مطرح کرد: در امر پرداخت ۱۰ درصد ارزش افزوده باشگاه‌ها، به منظور حمایت از باشگاه‌های خصوصی در سطح کشور، توسعه زیرساخت‌های ورزشی توسط بخش خصوصی و ایجاد اشتغال در حوزه ورزش، اقدام به پرداخت وام و تسهیلات به باشگاه‌های خصوصی و متقاضیان اماکن ورزشی در تمام رشته‌های ورزشی در سطح شهرها و روستاها می‌کند.

این مسئول در ادامه با اشاره به بحث معافیت مالیاتی باشگاه‌ها یادآور شد: تلاش می‌کنیم تا موانع و مشکلات سر راه باشگاه‌ها و هیئت‌های ورزشی را برداریم تا آنها در مسیر توسعه ورزش قدم بردارند؛ همچنین معافیت همه درآمدها و عوائد حاصل از ارائه هریک از خدمات ورزشی که دارای مجوز ورزش و جوانان هستند، یکی دیگر از مواردی هست که باشگاه می‌توانند از این موضوع استفاده کنند.

احمدی خاطرنشان کرد: داشتن مجوز از وزارت ورزش و فدراسیون مربوطه، فعالیت در حوزه ورزشی، تسلیم اظهارنامه مالیاتی و تهیه دفتر قانونی و تسلیم ترازنامه مالیاتی از دیگر اقداماتی است که برای برخورداری از معافیت مالیاتی باید انجام شود.

کد خبر 816490

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.