عبدالرسول جاننثاری در گفتوگو با خبرنگار ایمنا با اشاره به تلاشهای گسترده شورای اسلامی شهر اصفهان در راستای تسهیل فرایندهای مرتبط با تولید مسکن و ضرورت رفع موانع موجود اظهار کرد: یکی از رسالتهای مهم شورای اسلامی شهر اصفهان، تسهیل امور شهروندانی است که برای دریافت خدمات به شهرداریها و ادارات مراجعه میکنند.
وی افزود: در این میان، بخشی از این مراجعات به سازندگانی مربوط میشود که قصد دارند ساختمانهایی برای خود یا بهعنوان شغل در حوزه تولید مسکن احداث کنند.
رئیس کارگروه شهرسازی کمیسیون عمران، معماری، شهرسازی و بافت تاریخی شورای اسلامی شهر اصفهان تاکید کرد: هدف شورای اسلامی شهر این است که با رفع موانع موجود، مسیر تولید مسکن را هموار کند و زمینه را برای افزایش این تولید که یک نیاز ضروری جامعه است، فراهم سازد.
جاننثاری با اشاره به پروژههای اخیر کمیسیون عمران گفت: در شورای اسلامی شهر، طرحی برای ساماندهی این تسهیلگری در سه مرحله اصلی از جمله مرحله صدور پروانه، فرایندهای مرتبط با ساختوساز و دریافت پایان کار تعریف شده است که هر یک از این مراحل نیاز به بازنگری و اصلاح دارد تا مشکلات شهروندان کاهش پیدا کند.
وی ادامه داد: مشکلات مرتبط با فرایندهای ساختوساز را میتوان در چهار حوزه اصلی از جمله فرایندهای پیچیده، قوانین قدیمی و دست و پاگیر، مشکلات سامانهها و تعاملات بین بخشی دستهبندی کرد.
رئیس کارگروه شهرسازی کمیسیون عمران، معماری، شهرسازی و بافت تاریخی شورای اسلامی شهر اصفهان خاطرنشان کرد: فرایندهایی همچون دریافت پروانه ساخت، تاییدیههای آتشنشانی، ایستایی ساختمان و تاییدیههای کمیسیونهای ماده ۱۰۰، نیازمند پایش و آسیبشناسی دوباره است.
جاننثاری با بیان اینکه طرح تفصیلی اصفهان که در سال ۱۳۹۰ تصویب شده، نیازمند بازنگری است، گفت: با توجه به اینکه رفع مشکلات ذکر شده نیاز به یک هماهنگی بین همه دستگاههای مرتبط همچون اداره کل راه و شهرسازی، شهرداری، نظام مهندسی، ثبت اسناد و سایر دستگاهها دارد، از استاندار اصفهان درخواست میشود با ایجاد یک اتاق گفتوگو ویژه بخش مسکن، مشکلات این حوزه را همچون بخش صنعت مورد بررسی قرار دهد.
وی با تاکید بر ضرورت پایش و بهبود عملکرد سامانههایی همچون «سرای ۱۰» افزود: هماهنگی میان شهرداری، نظام مهندسی، ثبت اسناد و میراث فرهنگی باید بهبود پیدا کند تا مشکلات موجود در صدور پروانه و پایان کار برطرف شود.
رئیس کارگروه شهرسازی کمیسیون عمران، معماری، شهرسازی و بافت تاریخی شورای اسلامی شهر اصفهان با اشاره به برنامههای آتی شورای اسلامی خاطرنشان کرد: قرار است بهصورت میدانی در مناطق حضور پیدا کنیم، نظرات شهروندان و کارمندان شهرداری را جمعآوری کنیم و در جلساتی با سازندگان مسکن، نقطهنظرات آنها را بررسی کنیم، همچنین یک نظرسنجی اینترنتی برای دریافت دیدگاههای افراد فعال در این حوزه اجرا خواهد شد.
جاننثاری گفت: امیدواریم با اجرای این برنامهها و هماهنگی میان دستگاههای مختلف، مشکلات موجود کاهش پیدا کرده و تولید مسکن، بهعنوان یکی از ضرورتهای جامعه در سطح شهر افزایش پیدا کند.
نظر شما