اراک شهری دسترس‌پذیر برای معلولان می‌شود

سخنگوی شورای اسلامی کلانشهر اراک با بیان اینکه فاصله ما با شهر مطلوب برای معلولین زیاد است گفت: مناسب سازی معابر شهری برای معلولان، مطالبه همیشگی این قشر است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از مرکزی، عباس خسروانی عصر امروز _دوشنبه دوازدهم آذر_ در یکصد شصت و دومین جلسه صحن علنی شورای اسلامی کلان‌شهر اراک با گرامی داشت روز جهانی معلولین اظهار کرد: برای مناسب‌سازی شهر اراک برای معلولان اقدامات انجام نشده بسیاری وجود دارد، اما این شورا اراده کرد و کارهای بزرگی را در این سه سال انجام داده است.

وی افزود: در سند چشم‌انداز ۲۰ ساله شهر اراک، این شهر، شهری دسترس پذیر خواهد بود و بر اساس این بند از سند چشم‌انداز، ما در برنامه پنج ساله اول شورا و شهرداری این موضوع را تبدیل به پروژه‌های متعددی کرده‌ایم.

سخنگوی شورای اسلامی کلان‌شهر اراک با بیان اینکه فاصله ما با شهر مطلوب برای معلولین زیاد است، گفت: مناسب‌سازی معابر شهری برای معلولان، مطالبه همیشگی این قشر است.

خسروانی افزود: به این منظور طرح، برنامه و بودجه‌های بسیار مناسب و خوبی در این چندسال تخصیص داده شد که قابل قیاس با دوره‌های گذشته نیست.

وی تصریح کرد: مهم‌ترین اقدام مدیریت شهری حق دسترسی بود که در اولویت قرار گرفت در برنامه‌های مناسب‌سازی معابر، همسطح‌سازی و اجرای گذرگاه‌های عابر پیاده با فواصل استاندارد در پنج نقطه اصلی شهر در دستور قرار گرفت.

سخنگوی شورای اسلامی شهر اراک ادامه داد: تعیین محل‌های پارک حاشیه‌ای خیابان‌ها با هماهنگی پلیس راه و در ۱۵ نقطه شهر اراک همراه با نصب تابلو از دیگر اقدامات مد نظر مدیریت شهری است.

خسروانی با اشاره به نصب پل‌های عابر پیاده رمپ‌دار در سطح شهر عنوان کرد: پل بلوار شهیدان جهان پناه و میدان مقاومت مجهز به رمپ شده‌اند.

وی افزود: انعقاد قرارداد اجرای مناسب سازی خیابان‌های هدف در پنج منطقه شهر و در پنج خیابان اصلی انجام شده است که شامل: خیابان امام حسین (ع)، خیابان شهید شیرودی، بلوار کرهرود، انتهای خیابان امام و خیابان آیت الله غفاری می‌شود.

رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی اراک اظهار کرد: انعقاد قرارداد و اجرای کف فرش پیاده‌راه‌های مناطق پنج گانه شهرداری اراک بر اساس استانداردهای مناسب سازی برای معلولین که با پیشرفت ۸۰ درصدی در حال اجرا و انجام است.

خسروانی افزود: تمام این پروژه‌ها بر اساس طرح مطالعاتی مناسب سازی انجام شده است که یک میلیارد و دویست میلیون تومان بودجه برای این طرح مطالعاتی اختصاص داده شده و این مناسب سازی‌ها بر اساس این طرح مطالعاتی انجام می‌شود.

وی گفت: در حوزه حمل و نقل هم اقدامات خوبی آغاز شده، اتوبوس‌های شهر اراک مجهز به رمپ شده‌اند تا توان‌خواهان عزیز هنگام استفاده از ناوگان حمل و نقل عمومی کمترین مشکل را داشته باشند هرچند باید تجهیزات مدرن تری را به‌کارگیری کنیم.

رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی اراک اظهار کرد: در حوزه فضای سبز در بودجه امسال خرید تجهیزات ورزشی و پارکی ویژه معلولان را در دستور کار قرار داده‌ایم و با پیگیری‌های انجام شده دو ست پلی اتیلن خریداری شده و در حال نصب در دو پارک اصلی شهر اراک است.

خسروانی تصریح کرد: راه بند و رمپ در برخی از پارک‌های شهر اراک نصب شده مابقی پارک‌ها هم در دستور کار است.

وی افزود: شورای شهر به کمیسیون ماده ۱۰۰ که تخلفات ساختمانی را بررسی می‌کند تاکید ویژه کرده در مواردی که برخلاف اصول مناسب‌سازی برای معلولین مشاهده می‌شود، به هیچ وجه جریمه نکنند، بلکه رأی به اصلاح دهند.

رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی اراک عنوان کرد: فاصله ما با شهر مطلوب برای معلولین زیاد است، اقدامات انجام نشده بسیاری وجود دارد، اما این شورا اراده کرد و کارهای بزرگی را در این سه سال انجام داده است.

خسروانی با اشاره به فرهنگی که امروز بر بدنه شهرداری حاکم شده است گفت: توجه به عدالت اجتماعی و عدالت شهری برای تمامی شهروندان و اقشار مختلف کار ارزشمندی است، از انجمن‌ها و سمن‌ها درخواست می‌شود، این حرکتی که آغاز شده است را جدی تلقی و دنبال کنند.

کد خبر 815836

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.