بسیاری از مشکلات روحی و روانی با سبک زندگی سالم رفع می‌شود

معاون بهداشت وزارت بهداشت گفت: هدف تأمین سبک زندگی سالم و درست در جنبه‌های روحی، معنوی، جسمی و روانی در جامعه است، چراکه بسیاری از مشکلات روحی و روانی با مشغول کردن افراد در یک سبک زندگی سالم مانند ورزش و ایجاد شغل رفع می‌شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از وبدا، علیرضا رئیسی در اولین نشست کشوری یک روزه مدیران گروه سلامت روانی، اجتماعی و اعتیاد دانشگاه‌ها و دانشکده‌های علوم پزشکی سراسر کشور با بیان اینکه انتظارات از کارشناسان سلامت روان و اجتماعی بسیار بالاست، اظهار کرد: گروه سلامت روان و اجتماعی از گروه‌های تخصصی نظام شبکه است و جزو گروه‌هایی است که بعد از طرح تحول نظام سلامت به نظام شبکه اضافه شد و در این موضوع در بسیاری از مجامع بین‌المللی گفتمان شد.

وی افزود: سلامت روان همچنان که لطیف است، اما اگر توجه به آن نشود بسیار آسیب‌پذیر است و به همین دلیل باید تعادل صورت گیرد و برقرار کردن این تعادل نیاز به دانش بسیار بالایی دارد، اختلالات روحی روانی می‌تواند به شکل‌های متفاوت ظاهر شود و سلامت روان جزو علومی است که هر چند به کندی حرکت می‌کند، اما به شدت در حال تغییر است و جزو رشته‌هایی که مرتبط با شرایط محیط از جمله خانواده، جامعه و اقتصاد است، بنابراین باید به صورت جامع به سلامت روان نگاه کنیم.

معاون بهداشت وزارت بهداشت خطاب به کارشناسان سلامت روان تاکید کرد: کارشناسان سلامت روان باید از آسیب‌ها پیشگیری کنند و نه درمان، چراکه پیشگیری از وظایف مهم کارشناسان سلامت روان است، هدف ما تأمین سبک زندگی سالم و درست در جنبه‌های روحی، معنوی، جسمی و روانی در جامعه است و بسیاری از مشکلات روحی و روانی با مشغول کردن افراد در یک سبک زندگی سالم مثل ورزش و ایجاد شغل رفع می‌شود.

رئیسی ادامه داد: باید در حوزه سلامت روان خلاقیت و ایده‌های جدید در راستای کاهش آسیب‌ها داشته باشیم، بسیاری از اختلالات سلامت روان نیاز به دارو ندارد، بلکه نیاز به ارتباط دارد به طوری که بتوانیم فضا و محیط را برای شخص تغییر داده و بهبود دهیم.

وی خطاب به کارشناسان سلامت روان گفت: اقدامات باید سلامت‌محور و مبتنی بر جمعیت باشد، چراکه کار و فعالیت شما مبتنی بر فرد نیست، بلکه مبتنی بر جامعه است.

کد خبر 815714

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.