به گزارش خبرگزاری ایمنا از خوزستان، بابک عیوضی امروز _یکشنبه یازدهم آذر_ در جلسه کمیته تخصصی اجرای پروژه ملی نظام مراقبت اجتماعی دانشآموزان «طرح نماد» اظهار کرد: با توجه به تحولات جهانی، نوع و میزان آسیبهای اجتماعی در حال تغییر است و سن گروههای هدف این آسیبها نیز کاهش یافته است.
وی بر اهمیت شروع اقدامات پیشگیرانه از این آسیبها توسط مدارس و آموزش مسئولیتپذیری به دانشآموزان تأکید کرد و افزود: دستگاه قضائی با اجرای طرح «قاضی در مدرسه» بخشی از این مسئولیت را به عهده گرفته است.
معاون دادستان اهواز اضافه کرد: کاهش آسیبهای اجتماعی وظیفه تمام دستگاهها است و باید با برنامهریزی مدون و عملیاتی به این مهم پرداخته شود.
عیوضی ادامه داد: طرح ملی «نماد» باید با رویکرد مدرسهمحوری به عنوان یکی از اولویتهای مدیران آموزش و پرورش در استان اجرایی شود.
وی با اشاره به تکالیف قانونی دستگاهها بر اساس قانون برنامه هفتم توسعه، عنوان کرد: اجرای برنامه نماد برای ۱۴ دستگاه تکلیف شده و همه دستگاههای عضو موظف هستند که با بهرهگیری از امکانات و منابع پیشبینی شده، در کاهش آسیبهای اجتماعی با آموزش و پرورش استان همکاری کنند.
معاون دادستان اهواز با اشاره به ماده ۲۷ قانون حمایت از اطفال و نوجوانان تاکید کرد: خودداری از انجام وظایف مقرر در این قانون، انفصال از خدمات دولتی و عمومی درجه پنج قانون مجازات اسلامی را در پی دارد.
عیوضی با بیان اینکه طرح «نماد» نباید فرد محور باشد، تاکید کرد: خروجی طرح نماد با مداخلات اجتماعمحور، باید چهار کارکرد پیشگیری، درمان، مددکاری اجتماعی و اقدامات تکمیلی درمانی را شامل شود.
وی اضافه کرد: نظام مراقبت اجتماعی دانش آموزان «نماد»، به عنوان یک برنامه ملی و مشارکتی، ابزاری مؤثر برای کاهش آسیبهای اجتماعی دانشآموزان است که اجرای آن نیازمند عزم جدی و همکاری همه دستگاههای مرتبط است.
نظر شما