رشد صنایع دستی اصفهان از مدارس آغاز می‌شود

معاون هنرهای سنتی و صنایع دستی اداره کل میراث فرهنگی استان اصفهان گفت: برای ایجاد خلاقیت واقعی در صنایع دستی، باید به‌سراغ نسل‌های جوان‌تر و مدارس رفت، زیرا این محیط بهترین مکان برای پرورش خلاقیت‌های آینده است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، نورالله عبدالهی شامگاه گذشته _شنبه دهم آذر_ در آئین تقدیر از داوران مرحله نهایی دومین جشنواره صنایع دستی خلاق اظهار کرد: برای مشاهده خلاقیت‌های واقعی باید به‌سراغ افراد جوان‌تر و نسل‌های جدید جامعه رفت.

وی افزود: با گذشت زمان و افزایش سن، انتظار داشتن از افراد مسن‌تر برای تولید آثار خلاقانه سخت‌تر می‌شود، بنابراین منابع خلاقیت باید در مدارس جست‌وجو شود.

معاون هنرهای سنتی و صنایع دستی اداره کل میراث فرهنگی استان اصفهان تاکید کرد: خلاقیت در صنایع دستی باید در مدارس جست‌وجو شود و این بهترین مکان برای رشد این نوع از خلاقیت است و هر اقدامی که در مدارس انجام شود، در نهایت برای جامعه سودمند خواهد بود؛ در حال حاضر نسل جدید در حال فاصله گرفتن از هنر و صنایع دستی است که این مسئله نیازمند توجه ویژه است.

عبدالهی با اشاره به جشنواره‌های صنایع دستی در سال جاری و پیشرفت‌های چشمگیر آن با سال گذشته گفت: در مقایسه با سال گذشته، جشنواره سال جاری به مراتب بهتر و موفق‌تر برگزار شد که این امر نشان‌دهنده موفقیت‌آمیز بودن جشن‌ها و اقدامات انجام‌شده در این زمینه است.

وی ضمن قدردانی از داوران و استادان این جشنواره ادامه داد: آن‌ها با دلسوزی و وقت گذاشتن برای انتخاب آثار و راهنمایی هنرمندان، نقش مهمی در ارتقای سطح جشنواره‌ها داشته‌اند.

معاون هنرهای سنتی و صنایع دستی اداره کل میراث فرهنگی استان اصفهان با اشاره به پیشنهادهایی برای ارتقای جشنواره‌های آینده خاطرنشان کرد: یکی از پیشنهادها، معرفی و حمایت از اساتید بزرگ در رشته‌های مختلف صنایع دستی است و از این استادان باید برای رشد هنرمندان جوان‌تر استفاده شود، همچنین در استان اصفهان بیشتر شرکت‌کنندگان جشنواره‌ها آقایان هستند و این مسئله باید بررسی و در جشنواره‌های آینده لحاظ شود.

عبدالهی با اشاره به لزوم توجه بیشتر به بعضی رشته‌ها در مدارس و زمان‌بندی مناسب برای آموزش در این زمینه‌ها گفت: رشته‌هایی همچون فرش نیاز به زمان بیشتری دارد تا دانش‌آموزان بهتر بتوانند آن را فراگیرند و برای جشنواره‌های آینده، پیشنهاد من این است که تخصصی‌تر برگزار شود؛ به‌طور مثال برای مقاطع مختلف تحصیلی همچون دبستان و دبیرستان، سطح‌بندی انجام تا خلاقیت‌ها به‌درستی ارزیابی و مقایسه شود، زیرا این امر می‌تواند موفقیت جشنواره‌ها را تضمین کند.

وی افزود: ایجاد چنین تغییراتی می‌تواند به نفع هنرهای سنتی، صنایع دستی و نسل آینده باشد.

کد خبر 815160

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.