به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاعرسانی پلیس، علی اصغر زارع اظهار کرد: با توجه به پیشرفتهای جهانی در زمینه هوش مصنوعی، پیادهسازی این فناوری در مدیریت ترافیک به کاهش ترافیک سنگین، افزایش ایمنی جادهها، بهبود کیفیت هوا و افزایش بهرهوری حمل و نقل عمومی منجر میشود.
وی با اشاره به اینکه یکی از کاربردهای اصلی هوش مصنوعی در مدیریت ترافیک برای کنترل تردد خودروها است، افزود: با استفاده از هوش مصنوعی نه تنها حضور مأموران راهنمایی و رانندگی در خیابانها چندان الزامی نیست، بلکه با به حداقل رساندن دخالت انسان در کنترل ترافیک، امکان بروز خطا نیز کاهش مییابد.
رئیس پلیس راهور استان اصفهان بیان اینکه به کمک هوش مصنوعی میتوان به رانندگان در انتخاب مسیر کمترافیک کمک زیادی کرد، ادامه داد: با متصل کردن نمایشگرهای ترافیک سطح شهر به سیستم مدیریت ترافیک هوشمند میتوان تصاویر این اطلاعات را بهصورت زنده برای شهروندان نمایش داد تا مسیر کمترافیکتر را انتخاب کنند.
وی ادامه داد: این سیستمها بر اساس هوش مصنوعی و با استفاده از دوربینهای باکیفیت، نقشه، حسگرهای مختلف و برقراری ارتباط بین آنها در هر لحظه حجم زیادی از داده را تحلیل و به پلیس در تصمیمگیری کمک میکنند.
زارع گفت: با توجه به اهمیت و نقش بهکارگیری هوش مصنوعی در مدیریت ترافیک، نخستین کنفرانس ملی «کاربرد هوش مصنوعی در کنترل ترافیک» با تاکید بر مدیریت شهری و جادهای در اصفهان برگزار میشود.
وی تاکید کرد: محورهای این کنفرانس شامل سیستمهای هوشمند مدیریت ترافیک، کاربرد هوش مصنوعی در بهینهسازی جریان ترافیک (وسایل نقلیه و عابران پیاده) و کاهش شلوغی و ازدحام و ارتقای ایمنی حمل و نقل و فرهنگ زندگی و شهروندی است.
رئیس پلیس راهور استان اصفهان خاطرنشان کرد: این رویداد از هفتم اسفند به مدت دو روز در دانشگاه اصفهان برگزار میشود و پژوهشگران تا پانزدهم دی برای ارسال مقالههای خود به دبیرخانه کنفرانس فرصت دارند.
نظر شما