کار جهاد دانشگاهی برداشتن موانع و انجام فعالیت‌های علمی است

نماینده ولی فقیه در لرستان و امام جمعه خرم آباد گفت: کار جهاد دانشگاهی در این موقعیت حساس کشور برداشتن موانع و در کنار آن، فعالیت‌های علمی در عرصه‌های صنعت، کشاورزی، بهداشت و درمان است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از لرستان، حجت الاسلام سید احمدرضا شاهرخی امروز_ چهارشنبه هفتم آذر_ در نودودومین گردهمایی معاونان فرهنگی، رؤسای مراکز و سازمان‌های تخصصی جهاد دانشگاهی با بیان اینکه جهاد دانشگاهی تلفیق علم و ایمان است و عنوانش بار ارزشی و معنوی دارد، اظهار کرد: این نهاد در دفاع مقدس که نیاز به وجود جوانان متخصص و متعهد در جبهه‌ها احساس می‌شد، ایجاد گشت تا تخصص و دانش فناوری آن‌ها در دفاع از ملت به‌کار گرفته شود.

وی افزود: ثمرات این نهاد را در مؤسسه رویان، درمان بیماری‌های صعب‌العلاج، تولید داروهای مورد نیاز و طرح‌های تحقیقاتی، علمی و صنعتی به عنوان یک نهاد پیشرو مشاهده می‌کنیم.

نماینده ولی فقیه در لرستان و امام جمعه خرم آباد گفت: کار جهاد دانشگاهی در این موقعیت حساس کشور برداشتن موانع و در کنار آن، فعالیت‌های علمی در عرصه‌های صنعت، کشاورزی، بهداشت و درمان است همچنین باید نسبت به مسائل فرهنگی و مأموریت‌های تعریف شده این حوزه نیز هم‌افزا با سایر نهادهای فرهنگی تلاش کند.

وی افزود: کمتر نهاد علمی را می‌توان دید که دامنه وظایف به این گستردگی داشته باشد چراکه از ابتدا برای همین مأموریت‌ها تأسیس شده است.

شاهرخی با تاکید بر اینکه پایه رشد علم و فناوری، معنویت و اخلاق است تصریح کرد: جهاد دانشگاهی همراه با پیشرفت در این زمینه‌ها توجه به نظام ارزشی، اخلاقی و ایمانی را همراه با نوآوری و ابتکار دارد.

وی افزود: باید با استفاده از ظرفیت جهاد دانشگاهی نسبت به افزایش محصولات باغی، دامی و زراعی اقدام کرد تا کشاورزان علاوه بر تأمین معیشت خود، در ارتقای امنیت غذایی موفق باشند.

تخصیص ۸ میلیارد تومان اعتبار برای طرح توسعه مرکز درمان ناباروری

بهرامی رشیدی‌نیا، سرپرست معاونت سیاسی استانداری لرستان نیز در این مراسم اظهار کرد: جهاد دانشگاهی به‌عنوان نهالی که از سال ۱۳۵۹ به فرمان معمار کبیر انقلاب اسلامی ایران کاشته شد امروز به درختی تنومند تبدیل شده که در همه حوزه‌ها و بخش‌ها توانسته است افتخارات عظیمی را کسب کند.

وی خاطرنشان کرد: از جمله افتخارات می‌توان به پژوهشگاه رویان اشاره کرد که در حوزه درمان ناباروری در سطح جهان مطرح است و در اینجا باید یاد و خاطره شهید کاظمی آشتیانی را به عنوان پایه گذار این پژوهشگاه را گرامی داشت.

رشیدی‌نیا با بیان اینکه در حوزه فعالیت‌های فرهنگی جهاد دانشگاهی در شاخه‌های مختلفی ورود کرده است، گفت: هر کدام دریایی از فعالیت‌ها و ظرفیت‌ها است.

وی با اشاره به ورود جهاد دانشگاهی لرستان به حوزه درمان ناباروری، افزود: در این واحد بیش از ۱۱ هزار پرونده در این مرکز تشکیل شده است.

سرپرست معاونت سیاسی استانداری لرستان با بیان اینکه مرکز درمان ناباروری جهاد دانشگاهی لرستان امسال از ردیف اعتباری بودجه به کمک مدیران ارشد استان و سازمان مدیریت بهره‌مند شده است، گفت: با پیگیری‌های مدیریت این واحد و همکاری و همیاری مسئولان هشت میلیارد تومان برای طرح توسعه مرکز درمان ناباروری این واحد اختصاص یافته است.

وی افزود: بدون شک در سال جاری نیز با نگاه مثبت مسئولان ارشد استان به جهاد دانشگاهی بتوانیم این نهاد انقلابی را بیش از پیش مورد حمایت خود قرار بدهیم.

رشیدی‌نیا گفت: در سطح استان نیازمند بهره‌گیری از ظرفیت‌های این نهاد انقلابی در حوزه‌های درمانی رسانه‌ای فرهنگی پژوهشی آموزشی و مطالعاتی هستیم.

نخبگان، جامعه را به سوی مقاومت در برابر چالش‌ها هدایت می‌کنند

فرهاد فرامرزیان، رئیس جهاد دانشگاهی لرستان نیز در این همایش اظهار کرد: شعار این همایش «مسئولیت نخبگان، فرهنگ مقاومت و پیشرفت مسئولیت» است، چراکه نخبگان با توانایی فکری خود، نقش مؤثری در فرهنگ مقاومت و پیشرفت، حفظ و تقویت هویت فرهنگی، ایجاد گفتمان پیشرفت و تقویت همبستگی اجتماعی دارند.

وی افزود: هدف از برگزاری این گردهمایی دانشگاهی، ارتقا، هماهنگی و هم‌افزایی فرهنگی، شناسایی چالش و فرهنگ‌ها، تقویت همکاری بین نهادی و افزایش سطح آگاهی و توانمندی‌های افراد در حوزه فرهنگی است.

وی با اشاره به اقدامات فرهنگی صورت گرفته توسط جهاد دانشگاهی لرستان تصریح کرد: افتتاح اولین خانه فناور محیط زیست کشور، ایجاد قرارگاه‌های فرهنگی دانشگاهیان استان در حوزه مدیریت جامعه و مهدویت، تشکیل دبیرخانه دائمی گفتمان دانشجویان گام دوم انقلاب اسلامی و کارگروه بانوان و خانواده از جمله فعالیت‌های این نهاد انقلابی بوده است.

رئیس جهاد دانشگاهی لرستان گفت: نخبگان، جامعه را به سوی مقاومت در برابر چالش‌ها هدایت می‌کنند و نقش اساسی در تقویت «گفتمان پیشرفت» دارند.

لزوم شناخت دشمنان توسط اندیشکده‌های فرهنگی

علی نظری، رئیس دانشگاه لرستان اظهار کرد: وظیفه فعالان فرهنگی، آماده کردن زمینه برای گره گشایی و کاستن از رنج انسان است و اصطلاحات نظامی و مهندسی در تعبیرات مقام معظم رهبری نسبت به مقوله فرهنگ نشان می‌دهد حکمرانی ما در این حوزه باید با دانش و به دور از احساس، کلی گویی و در راستای شبکه‌سازی باشد.

وی تصریح کرد: اندیشکده‌های فرهنگی در دانشگاه‌ها و محافل فرهنگی باید به دنبال شناخت دشمنان باشند همچنین مسئولان باید هزینه‌های لازم برای مقاومت و توانمندسازی جامعه، قدرت نرم و پدافند غیرعامل را تخصیص دهند.

کد خبر 814334

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.