به گزارش خبرگزاری ایمنا از مازندران، علی رجبی بعدازظهر امروز _چهارشنبه هفتم آذر_ در شروع دوره ملی دانشافزایی مراکز مشاوره ازدواج و خانواده این استان با بیان اینکه مراکز مشاوره رسالت و وظایف سنگینی در کاهش آسیبهای اجتماعی دارند، اظهار کرد: معتقدم طرحهای ملی باید بر اساس نیازمندیهای منطقهای و استانی طراحی شود.
وی با اشاره به وضعیت نامناسب فرزندآوری و کاهش جمعیت در استان افزود: همه ما بهعنوان مشاورین این امر برای ترغیب جوانان به ازدواج و فرزندآوری وظایف سنگینی داریم و باید تلاشها بیش از پیش باشد.
مدیرکل ورزش و جوانان مازندران با تاکید بر اینکه بالاترین سلاح انسان اراده است، بیان کرد: همه ما یک وظیفه اداری و اجتماعی داریم و وظیفه دیگر ما شرع و اخلاق است و در این راستا موظف به ارائه مشورتهای لازم برای مقابله با ابعاد مختلف این چالش در جامعه هستیم.
رجبی در جمع مدیران و روانشناسان مراکز تخصصی ازدواج و خانواده تاکید کرد: نخبگان هر جامعهای در مسائل و چالشها تأثیرگذار بوده و مشاوران در پیشگیری از آسیبهای اجتماعی موثرند و میتوانیم با اقدامات صحیح شاهد کاهش طلاق، خودکشی و دیگر آسیبها باشیم.
محمدرضا ییلاقی معاون فرهنگی و امور جوانان ادارهکل ورزش و جوانان مازندران در ادامه با بیان اینکه ازدواج سالم و موفق، مهمترین قدم برای پرورش نسلی جوان و توانمند است که آینده کشور را میسازد، گفت: مشاوران، با نقشی که در هدایت و راهنمایی این نسل دارند از ستونهای اصلی این حرکت محسوب میشوند.
وی یادآور شد: در دنیای امروز، ازدواج با چالشهای جدی مواجه است و تغییرات فرهنگی، افزایش فشارهای اقتصادی و تحولات سریع در سبک زندگی،
همه و همه ضرورت بکارگیری رویکردهای علمی و کاربردی در ارائه خدمات مشاورهای را بیش از پیش آشکار کرده است.
به گزارش ایمنا، پنجاه و دومین دوره ملی دانشافزایی مدیران مراکز مشاوره ویژه مدیران و روانشناسان مراکز تخصصی ازدواج و خانواده به مدت دو روز هفتم و هشتم آذر سالجاری برگزار میشود.
نظر شما