به گزارش خبرگزاری ایمنا از مازندران، علی باقری ظهر امروز_چهارشنبه هفتم آذر_ در گفتوگو با خبرنگاران با اشاره بر اجرای دقیق آئیننامه آموزش ایمنی کارفرمایان، کارگران و کارآموزان اظهار کرد: براساس این آئیننامه آموزشی، نیروهای کارگر ماهر و آموزشدیده در معادن و کارگاهها بهکارگیری میشوند.
وی با بیان اینکه بهمنظور حفظ جان معدنچیان تشکیل کمیته حفاظت فنی و بهداشتکار در معادن الزامی است، افزود: پیمانکاران معادن باید گواهینامه صلاحیت ایمنی از اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی دریافت کنند.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران با اعلام بر اینکه با توجه به شرایط پرمخاطره و عدم رعایت موازین ایمنی درخواست تعطیلی پنج کارگاه معدنی در استان به مراجع قضائی ارسال شد، مطرح کرد: همچنین طی نامهای، پیگیری توقف عملیات چهار شرکت معدنی فاقد پروانه بهرهبرداری و مجوز معتبر از اداره کل صمت مازندران درخواست شد.
باقری بیان کرد: نداشتن تهویه مناسب حفریات معدنی مطابق مقررات، عدم تهیه نقشههای تهویه کارگاه معدنی، عدم تمهید تعداد مناسب راههای ارتباطی تونلها به سطح زمین مطابق مقررات، تجهیز نشدن کارگران به لوازم حفاظت فردی و ایمنی و عدم رعایت دقیق مقررات مرتبط با تأسیسات الکتریکی کارگاه و سیستم ارتینگ از نواقص عمده منجر به تعطیلی معادن است.
وی کوچکترین سهلانگاری در معدن را منجر به وقوع حوادث جبرانناپذیر مطرح و خاطرنشان کرد: بر اساس ماده ۹۵ قانون کار تأمین شرایط ایمن در محیط کار بر عهده کارفرما است و باید به این قانون توجه اساسی شود.
نظر شما