مهرداد توکلیمقدم در گفتوگو با خبرنگار ایمنا در قم با اشاره به اینکه مالیات بر ارزشافزوده ناشی از قانون تجمیع عوارض و حقوقی است که از گذشته به شهرداری تعلق داشته است، اظهار کرد: گاهی گفته میشود این مسئله کمک دولتی است در حالی که این ارقام از عوارض مرتبط با شهرداری است، کمک محسوب نمیشود و بهدلیل یکپارچه شدن نوع مطالبه، در یک مالیات گنجانده شده است.
وی افزود: یکی از مسائل مهم این است که در حوزههای مختلف عوارضی از مردم دریافت میشود، اما به حساب شهرداریها باز نمیگردد که در این زمینه میتوان به عوارض آلایندگی، سهم از فروش سوخت و جرایم رانندگی اشاره کرد.
معاون مالی و اقتصادی شهردار قم با اشاره به گزارش دیوان محاسبات در مطالبات پرداخت نشده ۴۰ همتی شهرداریها از سوی دولت اضافه کرد: شهرداری قم نیز خواهان مشخص شدن سهمش از این مقدار شده است.
توکلیمقدم با اشاره به صحبتهایی راجع سهم مالیات بر ارزشافزوده در درآمد شهرداری قم اضافه کرد: شهرداری قم خود از مهمترین پرداختکنندههای مالیات بر ارزشافزوده در استان است.
وی گفت: در سال دو هزار میلیارد تومان از بودجه شهرداری جاری و ۱۰ یا ۱۳ هزار میلیارد تومان عمرانی است که در هر پرداخت به پیمانکار ۱۰ درصد به صورت ارزشافزوده به حساب سازمان امور مالیاتی ریخته میشود.
معاون مالی و اقتصادی شهردار قم با اشاره به اینکه بیشتر پروژههای شهرداری قم شامل مالیات بر ارزش افزوده میشود، گفت: در هر پرداخت سهم مالیات بهصورت کامل پرداخت میشود و پس از چند ماه حسابرسی دوباره به حساب شهرداری باز میگردد.
توکلیمقدم ادامه داد: این درآمد هم حق شهرداری است و هم میزان قابل توجهی از آن ناشی از فعالیتهای شهرداری خواهد بود.
نظر شما