بسیج، راه روشن زندگی است

امام جمعه کرمانشاه گفت: بسیج تفکری است که بنیان‌گذارانش خداوند، پیامبر گرامی اسلام (ص) و قرآن کریم بوده‌اند و در جامعه اولیه در صدر اسلام ریشه دارد. بسیج تفکری برای اداره جامعه اسلامی با حضور مؤثر همه نیروها در تمامی رده‌ها و استفاده از توانمندی‌های تمام افراد جامعه است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کرمانشاه، حجت‌الاسلام حبیب‌الله غفوری امروز _ دوشنبه پنجم آذر _ با حضور در نشست هم‌اندیشی استادی با محوریت استاد بسیجی، جهاد تبیین و خیزش علمی حامی مقاومت؛ ضمن تبریک هفته بسیج، بیان کرد: بسیج تفکری است که بنیان‌گذارانش خداوند، پیامبر گرامی اسلام (ص) و قرآن کریم بوده‌اند و در جامعه اولیه در صدر اسلام ریشه دارد. بسیج تفکری برای اداره جامعه اسلامی با حضور مؤثر همه نیروها در تمامی رده‌ها و استفاده از توانمندی‌های تمام افراد جامعه است.

وی با تأکید بر اهمیت مسئولیت‌پذیری در جامعه، افزود: وقتی انسان‌های مؤمن در شکل‌دهی و اداره جامعه احساس مسئولیت کنند، مأموریت‌های مرتبط با ابعاد مختلف جامعه به دلیل ایمان، دلسوزی و امیدواری آن‌ها به پاداش الهی، به بهترین شکل انجام می‌شود. این ایمان و اخلاص باعث می‌شود که برای رضایت خداوند متعال تلاش کنند و در همه عرصه‌ها، کار به بهترین نحو انجام شود.

امام جمعه کرمانشاه با مروری بر ویژگی‌های تفکر بسیجی خاطرنشان کرد: در جامعه بسیجی افراد خداوند را ناظر بر اعمال خود می‌دانند، برای ابدیت خود کار می‌کنند و می‌دانند که در پیشگاه خداوند متعال اجر و پاداش متناسب تلاش خود را دارند. نتیجه این نگرش، خلوص نیت، رضایت خداوند، حمایت پروردگار و موفقیت بیشتر در عرصه‌های مختلف است. در مقابل، در مکاتب مادی، فعالیت‌ها جنبه دنیایی و ظاهری دارد و اغلب بر محور منفعت‌طلبی و فرصت‌طلبی می‌چرخد. این تفاوت، جوامع الهی و مادی را از یکدیگر متمایز می‌کند.

وی با اشاره به این‌که تفکر بسیج، روح جامعه است؛ عنوان کرد: اگر روح از جسم فاصله بگیرد آن جسم جز مرداری بیش نخواهد بود. تفکر بسیجی، جامعه را از مادیات محض فراتر می‌برد و معنویت، ایثار، وجدان کاری و خدمت به دیگران را در آن جاری می‌کند. جوامع مادی، به تعفن مادیات گرفتار می‌شوند و کم‌کم بهره‌ای از انسانیت در آن‌ها یافت نمی‌شود؛ اما با حضور تفکر بسیجی، انسانیت، معنویت، ایثار و فداکاری معنا پیدا می‌کنند.

غفوری با اشاره به اینکه بسیج، راه روشن زندگی است؛ افزود: بسیج نرم‌افزار یک زندگی موفق است. این تفکر، در جایگاه استادی نیز نمایان می‌شود؛ جایی که استاد با دلسوزی تمام، علوم و معارف را انتقال می‌دهد. مانند پیامبر گرامی اسلام (ص) که نسبت به فرد فرد افراد جامعه دلسوز بود، استاد بسیجی نیز با جامعیت و دلسوزی تلاش می‌کند تا دانش و تجربیات خود را به شاگردان انتقال دهد.

وی نقش اساتید با تفکر بسیجی را در تربیت شاگردان مهم دانست و تصریح کرد: استاد بسیجی نه‌تنها در عرصه دانش و تخصص، بلکه در بصیرت‌افزایی، دلسوزی، نصیحت و انتقال تجربیات به شاگردان خود می‌کوشد. چنین استادی، نقش استاد اخلاق را ایفا می‌کند و تلاش دارد شاگردانش روحیه انقلابی داشته باشند و به کمالات معنوی نیز برسند.

امام‌جمعه کرمانشاه بیان کرد: ما به یاد داریم که معلمان و اساتید، گاه بخشی از زمان کلاس را به نصیحت و توصیه‌های اخلاقی اختصاص می‌دادند. این نصایح و رفتارها، گرچه با عنوان بسیج نبودند؛ اما دقیقاً مصداق عمل بسیجی بودند. کلماتی که معلمان دلسوز در جلسات درس با ما در میان می‌گذاشتند، حتی پس از گذشت ده‌ها سال، همچنان در ذهن و قلب ما باقی مانده‌اند و اثری ماندگار بر تربیت اخلاقی و فکری ما داشته‌اند.

وی با ذکر این نکته که دشمنان انقلاب اسلامی و تفکر بسیجی همواره با تمسخر و تبلیغات منفی تلاش می‌کنند این تفکر را تضعیف کنند؛ خاطرنشان کرد: این روش‌های نخ‌نمای تاریخی، از دشمنان خدا و انبیا در صدر اسلام به ارث رسیده است؛ با این حال، پیروزی در نهایت از آنِ جبهه حق و حزب‌الله است که وعده غلبه آن‌ها در قرآن آمده است.

حجت‌الاسلام غفوری، بسیج را میدان تربیت انسان‌های شکست‌ناپذیر دانست و بیان کرد: بسیج، عرصه تربیت دانشمندانی است که دشمن از آن‌ها وحشت دارد. بسیج، انسان‌های پاک‌بازی را تربیت می‌کند که برای بشریت الگو هستند؛ چراکه در مسیر انبیا و اولیای الهی گام برمی‌دارند.

وی با اشاره به اهداف ارزشمند بسیج، افزود: حزب خدا، یعنی بسیج، به‌دنبال پیاده‌سازی مأموریت‌های دین خدا در جامعه است. بسیجیان با استقامت در مسیر حقیقت، حتی در برابر صف‌آرایی همه نیروهای باطل، ایستادگی می‌کنند.

امام جمعه کرمانشاه با بیان اینکه جبهه باطل همیشه قدرت و ثروت داشته و فساد می‌کرده است، گفت: جبهه حق، هرچند از امکانات و تجهیزات مادی کمتری برخوردار بوده؛ اما همواره با ایثار و فداکاری در برابر جبهه باطل ایستاده است.

کد خبر 813777

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.