به گزارش سرویس ترجمه خبرگزاری ایمنا، برای بسیاری از علاقهمندان به آشپزی، غذا خوردن در رستورانهای معتبر و دارای ستاره میشلن اغلب در مرکز برنامههای سفر قرار دارد. راهنمای میشلن برای نخستین بار توسط شرکت فرانسوی، میشلن، برای کمک به رانندگان در یافتن محل اقامت، رستورانها و سایر خدمات در جادهها منتشر و از آن زمان به یک سیستم رتبهبندی معتبر و تأثیرگذار در دنیای آشپزی تبدیل شد. بازرسان میشلن بهطور ناشناس از رستورانها بازدید میکنند و یک، دو یا سه ستاره به رستورانهای باکیفیت میدهند. سهستاره بهعنوان ارائهدهنده غذاهای استثنایی تعریف شده است و ارزش خاصی دارد.
بر اساس ارقام ارائهشده توسط راهنمای میشلن از جولای ۲۰۲۴، برترین کشورهای جهان بر اساس تعداد رستورانهای سهستاره میشلن فرانسه، ژاپن، اسپانیا، ایتالیا، ایالات متحده آمریکا، آلمان، هنگکنگ، ماکائو، انگلستان، چین و سوئیس هستند.
اروپا بیشترین رستورانهای سهستاره میشلن را در خود جای داده است. فرانسه، کشور اصلی میشلن، با ۳۰ از ۱۴۵ رستوران، خانه اکثر رستورانهای سهستاره میشلن و ۶۶۰ رستوران دارای ستاره میشلن است که بالاترین آمار در جهان بهشمار میرود. جایگاه بالای این کشور در رتبهبندی میشلن ریشه در میراث غنی آشپزی آن دارد. غذاهای فرانسوی به مواد اولیه باکیفیت، مراحل آمادهسازی دقیق و نحوه سرو هنری مشهور هستند. اسپانیا در رتبه سوم و ایتالیا در رتبه چهارم دیگر کشورهای اروپایی این فهرست هستند.
منطقه باسک اسپانیا به تراکم بالای رستورانهای میشلن معروف است که بیشتر در شهرهای سنسباستین و بیلبائو متمرکز شدهاند.
دومین رتبه فهرست حاضر در اختیار ژاپن قرار دارد که آن را بهواسطه غذاهای تند، کایسکی (یک وعده غذایی چندغلهای مبتنیبر ترکیبات فصلی)، نحوه سرو هنرمندانه غذاها و «اوموتناشی» یا مهماننوازی صمیمانه بهدست آورده است. توکیو ۱۹۴ و کیوتو ۱۰۰ رستوران میشلن را در خود جای داده است.
نظر شما