برگزاری جلسه نظارتی مجلس با موضوع مسائل حوزه انرژی و قطعی برق

رئیس مجلس شورای اسلامی از برگزاری جلسه نظارتی صحن مجلس با موضوع مسائل مربوط به حوزه انرژی و قطعی برق در روز سه‌شنبه هفته جاری خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، حجت‌الاسلام سید جواد حسینی‌کیا در جلسه علنی امروز _یکشنبه چهارم آذر_ مجلس در تذکری خطاب به قالیباف اظهار کرد: آقای قالیباف جلسه اختصاصی برای موضوعات اقتصادی برگزار کنید، چرا که انتظار مردم از مجلس این است که حرکتی صورت بگیرد؛ سکوت مجلس از یک سمت و عملکرد دولت از سمت دیگر باعث شده است که مردم در تنگنا قرار بگیرند.

محمدباقر قالیباف، رئیس مجلس در پاسخ به این تذکر اظهار کرد: ما روزهای سه‌شنبه در جلسات صحن مباحث نظارتی را داریم و سه‌شنبه هفته جاری نیز مباحث مربوط به حوزه انرژی و قطعی برق در دستور کار صحن مجلس قرار دارد، اما خواهش من این است که کمیسیون‌ها این موضوعات را به‌طور جدی در جلسات خود مورد بررسی و کارشناسی قرار دهند و وزیر مربوطه در جلسات کمیسیون‌ها حاضر شوند و بررسی‌های لازم انجام شود و کمیسیون‌ها در این بخش کم نگذارند، چرا که باید موضوعات در کمیسیون‌ها مشخص و روشن شود و به صحن ارجاع شود.

وی با تاکید بر اینکه حتماً موضوع گرانی‌ها در اولویت مجلس قرار دارد، گفت: به طور مثال ما پیش‌تر تجربه خودرو را داشتیم؛ مگر در دولت قبل خودرو را به بورس نبردند؟ چه اتفاقی افتاد؟ قیمت‌ها مگر بالا نرفت؟ آیا کمیسیون صنایع باید نسبت به این موضوع بی‌تفاوت باشد؟ به‌طور قطع نباید بی‌تفاوت باشد. قریب به دو سال است که واردات خودروی دست دوم را تصویب کرده‌ایم؛ چرا نمی‌گذارند این موضوع اجرایی شود؟ چطور می‌شود آنهایی که قطعات وارد می‌کنند، سالانه بیش از ۸ میلیارد دلار قطعه وارد می‌کنند، اما وقتی که موضوع واردات خودرو مطرح می‌شود، می‌گویند که برای واردات پول نیست؟ چرا اینگونه است؟ چون نمی‌خواهند اجازه رقابت دهند.

رئیس مجلس با بیان اینکه کمیسیون‌ها پیگیری‌های لازم را در مورد مسائل روز انجام دهند، افزود: کل وقت سه‌شنبه صحن مجلس متمرکز به این موضوعات است، اما تا زمانی که در کمیسیون کار کارشناسی مربوطه انجام نشود و وزیر مربوط حاضر نشود و گزارش آن به صحن نیاید، نمی‌شود که در صحن موضوعات را بررسی کرد.

قالیباف با اشاره به مسئولیت‌های مجلس در زمینه قانون‌گذاری، همچنین نظارت بر اجرای قوانین عنوان کرد: علاوه بر موضوع خودرو، مباحث دیگری نیز وجود دارد که باید در مجلس مورد توجه قرار بگیرد. اکنون باید در زمینه یارانه‌ها نظارتی داشته باشیم؛ الان در یارانه‌های ارزی نزدیک به ۱۴ تا ۱۵ میلیارد دلار در ابتدای زنجیره سوبسید می‌دهیم، همچنین [سوبسید] ریالی هم می‌دهیم، اما قیمت کالاهای مواد غذایی اینگونه است. این درست نیست؛ خواهش می‌کنم که خود کمیسیون‌ها به این موضوعات با اولویت بپردازند و من نیز هر نتیجه‌ای که از کمیسیون‌ها خارج شد، در جلسات سه‌شنبه در اولویت رسیدگی قرار می‌دهیم.

کد خبر 813359

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.