به گزارش خبرگزاری ایمنا از تهران، سردار رضا طلایی نیک امروز _شنبه سوم آذر_ در همایش ستارگان شهر و نکوداشت شهید پیشرفت محسن فخریزاده اظهار کرد: در چهارمین سالگرد دانشمند دفاع هستهای قرار داریم، ۴۵ سال از بنیانگذاری بسیج توسط امام خمینی «ره» گذشته است و شهید فخریزاده از این مکتب و تفکر مقاومت خودش را نشان داد و امروز این تفکر تمام دشمنان انسانیت را متزلزل کرده است.
وی افزود: مراسمی که شهرداری تهران برای شهید فخریزاده برگزار کرده است نشان میدهد که شهید زنده است؛ مهمترین برجستگی شهید فخریزاده تنوع زندگی جهادی است که از زمان رژیم پهلوی در قم مبارزه انقلابی خود را آغاز کرد و در رویدادهای بعد از پیروزی انقلاب از جمله دفاع مقدس و اتفاقات کردستان حضور داشت و در ادامه به جهاد علمی روی میآورد.
معاون توسعه مدیریت و منابع و امور مجلس وزارت دفاع خاطرنشان کرد: شهید فخریزاده سبب جهش پیشرفت در صنعت هستهای کشور شد و فاصله زیاد ایده تا محصول را پر کرد، نخبهسازی از دیگر اقدامات شهید فخریزاده بود و تبدیل قابلیتها به توانمندیهای ملی از اقدامات او محسوب میشود.
سردار طلایینیک عنوان کرد: امروز دهها پروژه شهید استمرار دارد، سازمان پژوهشهای دفاعی به یک ساختار بنیادی تبدیل شده است، دانشگاهها با میدانها پیوند خورده و این از اقدامات شهید فخریزاده است.
وی اضافه کرد: دانشمندی که ایمان و عمل را در زندگی و فرهنگ سازمانی بنا نهاده بود، امروز به الگوی جهادی تبدیل شده که با اتکا به شهادتطلبی اتفاق افتاده است؛ او همیشه میگفت هر لحظه آماده شهادت هستم.
شهید فخریزاده به عنوان ۵۰۰ فرد قدرتمند معرفی شده بود
در ادامه محمدرضا آقامیری، رئیس دانشگاه شهید بهشتی گفت: فخریزاده هم زندگی کرد و هم زندگی بخشید، شرایطی که ایشان به وجود آورد بسیار متفاوت بود.
وی اضافه کرد: شهید فخریزاده در مباحث علمی جدیت خاصی داشت؛ از سال ۱۳۶۲ باهم همکلاسی بودیم و به دلیل اینکه درگیر جنگ و با همدیگر خیلی مأنوس بودیم و حتی یک ماه قبل از شهادتش با ایشان دیدار داشتیم.
رئیس دانشگاه شهید بهشتی اظهار کرد: بعد از پایان تحصیلات خارجی به کشور برگشتم و دیداری با هم داشتیم که برنامههای خود را تشریح کرد و نشان داد زندگی هدفمندی دارد، درواقع همیشه یک برنامه داشت.
آقامیری ادامه داد: در حال حاضر مرکزی در قشم با عنوان مرکز بیوتکنولوژی وجود دارد که ایده شهید فخریزاده بود؛ صحبت و کار او همیشه برای زندگی بخشیدن بود و همان موقع که مردم او را نمیشناختند مجله فارن پالیسی (foreign policy) شهید را به عنوان ۵۰۰ فرد قدرتمند معرفی کرده بود.
وی گفت: شهید فخریزاده همواره تلاش میکرد که موانع را از پیش پای محقق در حوزه مطالعات هستهای بردارد، اگر فخریزاده نبود به جایگاه کنونی در صنعت هستهای نرسیده بودیم.
نظر شما