به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از سازمان هواپیمایی کشوری، حسین پورفرزانه امروز_یکشنبه، ۲۷ آبان _ در نشست هماندیشی با حضور یکصد شرکت فعال در صنعت پهپاد در کشور با اشاره به اهمیت نقش وسایل پرنده هدایت پذیر از راه دور (پهپادها) به عنوان یکی از بازیگران اصلی در صنعت هوانوردی افزود: با فعالیت حدود یکصد شرکت فعال در صنعت پهپاد در حوزههای مختلف تصویربرداری، نقشه برداری، کشاورزی، طراحی و ساخت، تعمیرات و نگهداری و … گردش مالی بالایی در این صنعت به وجود آمده است.
وی با بیان اینکه وسایل پرنده هدایتپذیر از راه دور، اقتصادی نوین در صنعت هوانوردی به شمار میرود، گفت: سازمان هواپیمایی کشوری برای تسهیل فرآیندها و حمایت از شرکتهای فعال در این حوزه اقدام خواهد کرد؛ بنابراین ضروری است، متناسب با این صنعت نوین، قوانین به روز شده و توسعه یابد.
پورفرزانه با تاکید بر اینکه تعامل مستمر و رفع موانع اجرایی از اولویتهای سازمان هواپیمایی کشوری به شمار میرود، تصریح کرد: با تمهیدات درست و متناسب با این صنعت نوین، در آینده نزدیک رشد و توسعه صنعت وسایل هدایت پذیر از راه دور (پهپاد) را شاهد خواهیم بود.
وی با تاکید بر اینکه سازمان هواپیمایی کشوری به عنوان وضع کننده قوانین و مقررات به دو اصل اساسی ایمنی و امنیت پرواز پایبند است، ادامه داد: همانگونه که در مورد هواپیمای مسافربری تجاری رعایت این اصول الزامی است، در مورد هواپیماهای بدون سرنشین نیز این مهم دو اصل اساسی به شمار میرود، بر همین اساس ضروری است قوانین متناسب برای ایمنی و امنیت پرواز در مورد هواپیماهای بدون سرنشین نوشته و به کار برده شود.
سرپرست سازمان هواپیمایی کشوری هدف از تشکیل نشستهای هماندیشی و دعوت از بازیگران صنعت وسایل هدایت پذیر از راه دور (پهپادها) را مشارکت در قوانین وضع شده و دریافت بازخورد آن از جامعه هدف دانست و افزود: با اصلاح قوانین و متناسب سازی آن با شرایط تولیدکنندگان و خدمات دهندگان در این عرصه موانع در راستای تولید و ارائه خدمات با کیفیت برداشته خواهد شد.
در ادامه این نشست، مدیران شرکتهای فعال در حوزه پرندههای هدایت پذیر از راه دور (پهپاد) به ارائه مشکلات، پیشنهادات و درخواستهای خود پرداختند.
نظر شما