شهر سنندج پیشرو در ساخت مسیر دوچرخه‌سواری است

رئیس شورای اسلامی شهر سنندج گفت: شهرداری سنندج پیشرو در توسعه دوچرخه‌سواری بوده و در نهضت پارک‌سازی نیز این مسئله دیده شده است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کردستان، بهروز ابراهیم‌آبادی صبح امروز _یکشنبه بیست‌وهفتم آبان_ در جلسه امضای تفاهم‌نامه همکاری بین فدراسیون دوچرخه‌سواری و شهرداری سنندج اظهار کرد: در دنیایی که روزبه‌روز به سمت ماشینی‌شدن حرکت می‌کند، تنها روش ساده و تأثیرگذار در بحث سلامت شهروندان توسعه و ترویج فرهنگ دوچرخه‌سواری است.

وی افزود: امروزه بسیاری از کشورها و شهرهای دنیا به سمتی حرکت کرده که دوچرخه را جایگزین خودرو کنند.

رئیس شورای شهر سنندج با بیان اینکه حوزه سلامت در سبد خانواده‌ها بیشترین درصد را به خود اختصاص می‌دهد، خاطرنشان کرد: توسعه ورزش از راهکارهای پیشگیری از بیماری‌ها است، روندی که باید در راستای آن سرمایه‌گذاری کرد.

ابراهیم‌آبادی فرهنگ‌سازی مناسب در این زمینه را ضروری دانست و اضافه کرد: این کار می‌تواند به کاهش هزینه درمان در سبد خانوارها و ارتقای سطح سلامت مردم کمک قابل توجهی داشته باشد.

وی تاکید کرد: شهرداری سنندج از پیش به فکر توسعه دوچرخه‌سواری افتاده و تاکنون ۱۵ کیلومتر مسیر دوچرخه‌سواری اجرا شده است.

رئیس شورای شهر سنندج اضافه کرد: در نهضت پارک‌سازی که در سنندج راه‌اندازی شده است، مسیر دوچرخه‌سواری دیده شده و حرکت‌های خوبی در این زمینه انجام گرفته است.

ابراهیم‌آبادی گفت: لازم است فدراسیون دوچرخه‌سواری در شهر سنندج با توجه به ظرفیت‌های خوبی که وجود دارد سرمایه‌گذاری کرده و گام‌های اساسی برداشته شود.

ضرورت حمایت اسپانسرها از تیم‌های ورزشی کردستان

فرهاد میمنت‌آبادی، رئیس کمیسیون ورزش و سلامت همگانی شورای اسلامی شهر سنندج نیز در این جلسه اظهار کرد: ۵۰ رشته در استان فعال است، اما هیچ رشته ورزشی اسپانسر ندارد و با توجه به اینکه کردستان استانی صنعتی نیست در این زمینه حمایت چندانی نمی‌شود.

وی افزود: شهرداری نخستین قدم را در این حوزه می‌بردارد که با انتقاد سایر رشته‌های ورزشی روبه‌رو می‌شود.

عضو شورای اسلامی شهر سنندج اضافه کرد: با توجه به اینکه احداث این پست در کردستان یک پایلوت و قدم اول در کل کشور است، باید به نحوی عمل کنیم که در بالاترین سطح ممکن باشد.

میمنت‌آبادی گفت: کمک‌های کارشناسی یا دادن دوچرخه جز وظایف ذاتی فدراسیون است که انتظار داریم به‌صورت ویژه حمایت کند.

وی عنوان کرد: برای اینکه شهرداری بتواند پاسخگوی سایر رشته‌های ورزشی باشد این کار باید به صورت مشارکتی انجام شود تا شهرداری زمین را تأمین و فدراسیون هزینه‌های احداث را پرداخت کند، تا شهردار هم در قبال سایر رشته‌ها هم بتواند پاسخگو باشد.

رئیس کمیسیون ورزش و سلامت شورای شهر سنندج، خواستار ورود اسپانسر و دعوت سرمایه‌گذار از سوی فدراسیون برای اجرای این پروژه شد و گفت: معتقدیم هر کمکی که به حوزه ورزش شود کمک به سلامتی، اقتصاد و سرزندگی جامعه است.

میمنت‌آبادی خاطرنشان کرد: رسالت شهرداری توسعه ورزش‌های همگانی است که در این راستا گذرهای ورزشی در بازه زمانی تقریباً سه ساله احداث شده است.

کد خبر 811327

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.