اقدامات مدیریت شهری ششم اصفهان در مناطق محروم قابل مقایسه با دوره‌های گذشته نیست

رئیس کمیسیون ویژه آب و مناطق کم‌برخوردار شورای اسلامی شهر اصفهان گفت: خدماتی همچون بازگشایی گلوگاه‌ها، بهبود کمی و کیفی فضای سبز، توسعه مکان‌های ورزشی و سایر اقدامات که در دوره ششم مدیریت شهری در مناطق محروم اصفهان انجام شده است، قابل مقایسه با دوره‌های گذشته نیست و این به معنای توزیع خدمات است‌.

مجید نادرالاصلی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا اظهار کرد: شورای اسلامی شهر در آغاز دوره ششم مدیریت شهری به این جمع‌بندی رسید که اصفهان اگرچه از مزایای زیادی برخوردار است، اما با چند چالش جدی اجتماعی از جمله حاشیه‌نشینی، مهاجرت، اشتغال، معیشت، آلودگی هوا و مشکلات محیط زیستی، فرونشست و خشکی زاینده‌رود مواجه است.

وی افزود: بر اساس بعضی آمارهای غیر رسمی، استان اصفهان بیش از یک میلیون و ۲۰۰ هزار نفر مهاجر داخلی و بالغ بر ۶۰۰ هزار نفر مهاجر خارجی دارد که عمده آن‌ها در شهر اصفهان حضور دارند و از منابع شهری همچون کار، مسکن و آب و هوا بهره‌مند می‌شوند.

رئیس کمیسیون ویژه آب و مناطق کم‌برخوردار شورای اسلامی شهر اصفهان تاکید کرد: خدماتی همچون بازگشایی گلوگاه‌های ترددی، بهبود کمی و کیفی فضای سبز، معابر، توسعه مکان‌های ورزشی و سایر اقدامات که در دوره ششم مدیریت شهری در مناطق محروم اصفهان انجام شده است، قابل مقایسه با دوره‌های گذشته نیست و این به معنای توزیع خدمات است.

نادرالاصلی با بیان اینکه ایجاد کمیسیونی با عنوان «آب و مناطق کم‌برخوردار» از دیگر اقدامات صورت گرفته در راستای توجه به مناطق کم‌برخوردار شهر است، گفت: در نام کمیسیون واژه «محروم» را به‌کار نبردیم، زیرا زیبنده اصفهان نیست، اما هدف این بوده است که سطوح طبقاتی شهر را به سمت مناسب‌سازی سوق دهیم تا اتفاقات بهتری برای مناطق کم‌برخوردار رقم بخورد.

وی با بیان اینکه نگاه شورای اسلامی شهر به مناطق کم‌برخوردار ویژه است، ادامه داد: حدود ۲۲۰ محله در اصفهان وجود دارد، البته درباره محله‌ها مطالعه شد تا مشخص شود که کدام محله در کدام منطقه، معضلات شهری بیشتری دارد و خدمات کمتری دریافت کرده است یا استحقاق خدمت ویژه دارد.

رئیس کمیسیون ویژه آب و مناطق کم‌برخوردار شورای اسلامی شهر اصفهان خاطرنشان کرد: به‌عنوان مثال در منطقه ۶، محله‌هایی همچون همت‌آباد و احمدیه نیز باید مشاهده می‌شد، زیرا به‌دنبال رقم‌زدن اتفاقاتی بودیم که به حسب ظاهر کوچک، می‌توانست سطح زندگی را در این محله‌ها بهبود ببخشد.

نادرالاصلی گفت: معضلات مختلف این محله‌ها از جمله گلوگاه‌های فراوان ترددی و حمل‌ونقل، خدمات‌دهی، آسفالت و سایر موارد بررسی شد و برای سال ۱۴۰۱، ۳۰ محله انتخاب و تمام اقدامات در این محله‌ها به موازات یکدیگر پیش رفت و با بودجه‌های کم، اقدامات مهمی در این محلات کم‌برخوردار انجام شد.

وی افزود: با پیگیری‌های انجام شده، بسیاری از مبالغ بودجه تخصیص و تأمین و هزینه شد؛ البته شاید این اقدامات برای شورای اسلامی شهر قانع کننده نباشد، اما برای جامعه در مجموع اتفاقات خوبی بود.

رئیس کمیسیون ویژه آب و مناطق کم‌برخوردار شورای اسلامی شهر اصفهان تاکید کرد: برای رفع بعضی از این نوع نابسامانی‌های که ناشی از کم‌برخورداری بوده است، بیش از ۷۰ محله از محله‌های اصفهان در طرح قرار داده شد، در این راستا پروژه‌های نیمه‌کاره را (غیر از مواردی که مشکل قانونی یا محلی داشته باشد) به سال بعد بودجه‌ای منتقل کردیم و تلاش برای پایان یافتن آن صورت گرفت.

کد خبر 811246

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.