به گزارش سرویس ترجمه خبرگزاری ایمنا، سازمان جهانی هواشناسی بر این باور است که سال ۲۰۲۴ گرمترین سال ثبتشده در تاریخ خواهد بود، چراکه میانگین دمای جهانی بین ژانویه تا سپتامبر حدود ۱.۵۴ درجه سانتیگراد بالاتر از سطح پیش از صنعتی شدن قرار داشت. با این حال حتی با وجود این اطلاعات، بسیاری از مردم سراسر جهان تغییرات آبوهوایی را تهدید نمیدانند. بنیاد لویدز رجیستر Lloyd’s Register (یک مؤسسه خیریه ایمنی جهانی مستقل با مأموریت مهم مهندسی دنیای ایمنتر) با مشارکت کارشناسان نظرسنجی گالوپ، احساسات جهانی نسبت به این تغییرات را مورد بررسی قرار داده است تا دریابد مردم کدام بخش دنیا تغییرات آبوهوایی را یک تهدید میبینند. نظرسنجی ریسک جهانی این بنیاد در این زمینه از ۱۴۷ هزار نفر در ۱۴۲ کشور جهان انجام گرفته است که به این سوال پاسخ دادهاند: آیا تغییرات آبوهوایی در ۲۰ سال آینده تهدیدی برای کشور شما خواهد بود؟
درصد افرادی که بیشترین پاسخ مثبت را به این سوال دادند به شرح زیر است:
نظرسنجی ریسک جهانی بهطور کلی نشان داد که حدود ۲۸ درصد از مردم سراسر جهان تغییرات آبوهوایی را یک تهدید نمیدانند که این رقم در بعضی از کشورهای تولیدکننده نفت بسیار بالاتر است. برای مثال ۷۳ درصد از مردم عربستان سعودی و ۵۱ درصد از ساکنان امارات متحده عربی معتقدند که این تغییرات به هیچ وجه تهدیدی برای آینده جهانی نیست.
هنگامی که بنیاد یادشده در سال ۲۰۲۱ این نظرسنجی را انجام داد و همین سوال را از مردم پرسید به نتیجه مشابه دست پیدا کرد. بنابراین درک مردم جهان از تغییرات آبوهوایی و احساسات آنها نسبت به این امر طی چند سال گذشته بهرغم مشاهده پیامدهای این تغییرات ثابت بوده است. در واقع بهرغم گرمای شدید سال ۲۰۲۴ و افزایش رویدادهای شدید آبوهوایی که منجر به آسیبهای اقتصادی و تلفات جانی بسیار شده است، بیش از یکچهارم مردم جهان هنوز تغییرات آبوهوایی را یک تهدید تلقی نمیکنند.
نظرسنجی انجامگرفته بیش از یک بینش صرف در مورد تغییرات آبوهوایی ارائه میدهد و در اصل نگاه منحصربهفردی به چالشهای ایمنی مردم عادی در سراسر جهان است. همچنین حاکی از آن است که جهان در زمینه مقابله با تغییرات آبوهوایی متحد نیست و برای موفقیت در این مبارزه به تغییر رویکرد نیاز دارد.
نظر شما