سعید دشتیزاده در گفتوگو با خبرنگار ایمنا در خوزستان با اشاره به وضعیت کیفیت آب اهواز اظهار کرد: ۹۰ درصد منابع آب خامی که وارد تصفیهخانههای اهواز میشود، از منابع بالادستی از جمله طرح غدیر، دز و کرخه تأمین میشود.
وی افزود: با توجه به آلایندههایی که در رودخانه کارون وجود دارد، تنها ۱۰ درصد آب شرب اهواز از رودخانه کارون برداشت میشود.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب اهواز ادامه داد: آبی که وارد تصفیهخانههای اهواز میشود، کلر و مواد گندزدا به آن تزریق میشود؛ بنابراین آبی که از تصفیهخانهها خارج میشود، استاندارد است.
دشتیزاده عنوان کرد: اگر در بعضی نقاط سطح شهر مسائلی در خصوص کیفیت آب رخ میدهد ناشی از آلودگی ثانویه از طریق شبکه است.
وی در خصوص علت کدورت بالا یا وجود بوی نامطبوع در آب اضافه کرد: آلودگی آب به ندرت رخ میدهد که ناشی از انشعابات غیرمجاز یا غیراستاندارد است.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب اهواز عنوان کرد: تصفیهخانه شماره ۲ اهواز ۷۰ درصد آب شرب اهواز را تأمین میکند که پس از ۱۵ سال، مخزن ۵۰ هزار مترمکعبی این تصفیهخانه وارد مدار میشود و مورد بهرهبرداری قرار میگیرد.
دشتیزاده خاطرنشان کرد: این اقدام در پایدار بودن شبکه توزیع آب اهواز از نظر کمی و کیفی بسیار تأثیرگذار خواهد بود.
وی گفت: یکی از دلایل آلودگی آب در بعضی نقاط که به ندرت رخ میدهد، پایدار نبودن شبکه توزیع آب است؛ در پیک مصرف فشار شبکه صفر میشود که این مسئله موجب میشود آلودگی در انشعابات خانگی که با پمپ آب را برداشت میکنند، به صورت موردی و لحظهای رخ دهد.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب اهواز افزود: بهرهبرداری از این مخزن موجب میشود شرایط بهتری در پایداری توزیع شبکه آب اهواز داشته باشیم.
نظر شما