به گزارش خبرگزاری ایمنا، افشین صدردادرس اظهار کرد: بر اساس آمار گمرک در ۶ ماهه نخست سال جاری حدود ۱۲۶ هزار تن گوشت گرم و منجمد با ارزش حدود ۷۳۹ میلیون و ۹۰۰ هزار دلار برای گوشت ارز هزینه شده که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۴ برابر رشد داشته است که بر این اساس نباید کمبودی در عرضه داشته باشیم.
وی افزود: وضعیت بازار گوشت به گونهای است که تولید داخل با قیمت واقعی به دست مصرف کننده نمیرسد.
مدیرعامل اتحادیه دام سبک تصریح کرد: گوشت قرمز در سفره مردم، به معنای امنیت غذایی است، از این رو تجدیدنظر در سیاستگذاریها با هدف برگرداندن گوشت قرمز به سفره مردم باید انجام شود.
دادرس عنوان کرد: با توجه به افزایش ۴ برابری واردات، علت کمبود گوشت در مغازهها به نبود نظارت بر میگردد چراکه شنیدهها حاکی از آن است که این گوشتها در خارج از شبکه توزیع میشود که با اصلاح سیاستهای نظارتی این مشکلات مرتفع میشود.
وی بیان کرد: بنا بر آمار قیمت هر کیلو بره نر ۵۰ کیلویی از ۳۲۰ هزار تومان ابتدای سال به ۲۶۰ تا ۲۷۰ هزار تومان کاهش یافته است.
صدردادرس گفت: علی رغم شرایط مساعد تولید دام و افزایش حجم واردات گوشت قرمز، اما قیمت گوشت در بازار افزایش معناداری داشته که این امر غیرطبیعی است.
نظر شما