تضمین کیفیت و ایمنی محصولات غذایی با نشان «حلال» و «سیب سلامت»

رئیس مرکز ملی تحقیقات حلال سازمان غذا و دارو گفت: سازمان غذا و دارو از طریق نشان «حلال» و «سیب سلامت» تلاش می‌کند کیفیت و ایمنی محصولات غذایی فراوری شده‌ای که دارای این نشان‌ها هستند، تضمین شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از سازمان غذا و دارو، حسین رستگار با تاکید بر اینکه نظارت بر حلیت و نوع گوشت‌های غیرفرآوری‌شده به صورت به سازمان غذا و دارو مربوط نمی‌شود، اظهار کرد: مسئولیت نظارت بر عرضه و رعایت معیارهای حلال در مواد غذایی غیر فرآوری‌شده، به‌ویژه محصولات حیوانی، بر عهده نهادهایی نظیر سازمان دامپزشکی و اتحادیه رستوران‌داران است.

وی درباره فراورده‌های حلال افزود: سازمان غذا و دارو از طریق نشان «حلال» و «سیب سلامت» تلاش می‌کند کیفیت و ایمنی محصولات غذایی فرآوری شده‌ای که دارای این نشان‌ها هستند، تضمین شود؛ این نشان‌ها بیانگر تعهد سازمان به ارائه محصولاتی هستند که از نظر ایمنی، سلامت و حلیت مورد تأیید قرار گرفته‌اند.

رئیس مرکز ملی تحقیقات حلال سازمان غذا و دارو تصریح کرد: مصرف‌کنندگان با توجه به این نشان‌ها می‌توانند با اطمینان خاطر محصولات حلال را انتخاب و مصرف کنند، فراورده‌های گوشتی غیربهداشتی و حرام نمی‌توانند مجوزهای لازم را از سازمان غذا و دارو دریافت کنند، انتظار می‌رود ارگان‌های مسئول به وظایف خود و اعتبار سازمانی‌شان توجه بیشتری داشته باشند و با متخلفان به‌طور جدی برخورد کنند.

کد خبر 809382

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.