تحقق ۵۰ درصدی بودجه پیش‌بینی شده سال ۱۴۰۳ شهر اردبیل

رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای شهر اردبیل گفت: طی بررسی عملکرد شش ماهه برنامه و بودجه مصوب سال ۱۴۰۳، بیش از ۵۰ درصد بودجه پیش‌بینی شده تحقق پیدا کرده است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از اردبیل، زهرا قدیمی امروز _دوشنبه بیست‌ویکم آبان_ در جلسه رسمی شورای شهر اردبیل درباره عملکرد شش ماهه برنامه و بودجه مصوب سال ۱۴۰۳ شهرداری اردبیل اظهار کرد: گزارش عملکرد بودجه ۱۴۰۳ شهرداری در شش ماهه نخست سال‌جاری بررسی شد که در نهایت امروز با موافقت اکثر اعضای شورای شهر این عملکرد شش ماهه مورد موافقت قرار گرفت.

وی با بیان اینکه حین بررسی عملکرد شش ماهه، جلسه کنترل پروژه و بودجه توسط همکاران شورای شهر برگزار شد، افزود: در این جلسه، برنامه و بودجه برخی از مناطق شهرداری به دقت بررسی شد و تا زمان متمم نیز برنامه و بودجه دیگر از مناطق شهرداری بررسی خواهد شد.

رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای شهر اردبیل گفت: بودجه مصوب برای سال‌جاری، سه هزار و ۳۲۰ میلیارد تومان بود که در عملکرد شش ماهه میزان بودجه محقق شده، هزار و ۶۶۸ میلیارد تومان است که در واقع نشان می‌دهد ۵۰ درصد بودجه پیش‌بینی شده محقق شده است.

قدیمی بیان کرد: بیشترین درآمد توسط شهرداری مرکز و کمترین درآمد نیز مربوط به منطقه ۴ است، همچنین بیشترین درآمد در سازمان‌ها متعلق به سازمان سیما، منظر و فضای سبز شهرداری در حدود ۲۴ میلیارد تومان و کمترین درآمد متعلق به سازمان فرهنگی ورزشی شهرداری اردبیل به مبلغ ۸۱۵ میلیون تومان و درآمد سازمان فناوری اطلاعات و فناوری نیز صفر است که قابل بحث و بررسی است.

عضو شورای شهر اردبیل ادامه داد: درآمدهای بودجه سال‌جاری، در بحث عوارضات ۷۴۹ میلیارد تومان، عوارض قانون مالیات بر ارزش‌افزوده ۲۰۵ میلیارد تومان، حوزه شهری ۲۷۸ میلیارد تومان، درآمد اجاره‌ای ۳۸ میلیون، جرایم ماده صد، ۱۰۴ میلیارد تومان است.

وی اضافه کرد: درآمد حاصل از واگذاری دارایی‌های سرمایه‌ای، ۹۱۸ میلیارد تومان، ماده صد قانون یک قانون شهرداری ۴۲ میلیارد تومان و فروش املاک غیرمنقول ۸۷۴ میلیارد و فروش از دارایی‌های سرمایه‌ای از محل مشارکت صفر بود.

رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای شهر اردبیل تشریح کرد: در بحث هزینه‌ها که مربوط به هزینه‌های جاری و عمرانی است، دو میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان هزینه تشریفاتی، بیش از سه میلیارد تومان کمک به سایر نهادهای بخش عمومی، ۴۸۶ میلیارد تومان مدیریت حقوق و املاک است. بیشترین هزینه جاری در بین معاونت‌ها مربوط به امور زیربنایی در حدود ۲۶۲ میلیارد تومان و کمترین هزینه متعلق به معاونت شهرسازی یک میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان است.

قدیمی عنوان کرد: هزینه جاری و عمرانی در منطقه یک شهرداری ۱۱۰ میلیارد تومان و منطقه چهار ۷۲ میلیارد تومان به ترتیب بیشترین و کمترین مقدار هزینه‌های جاری و عمرانی است.

وی گفت: هزینه‌های بودجه برای سازمان آرامستان شهرداری اردبیل به‌عنوان بیشترین هزینه در حدود ۲۰ میلیارد تومان و کمترین هزینه مربوط به ساماندهی مشاغل شهری ۳۳۸ میلیون تومان است.

عضو شورای شهر اردبیل درباره لایحه‌ای دیگر درباره صدور مجوز فروش ۶ قطعه زمین مسکونی میان نمایشگاه بین‌المللی و میدان مؤذن‌زاده اردبیلی گفت: همواره مخالف فروش دارایی‌ها و املاک شهرداری هستم، اکنون نیز به‌عنوان رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای شهر با این لایحه مخالف هستم، اما این لایحه به‌دلیل ضرورت و تأمین محل درآمد بودجه مورد نیاز شهرداری به شورا ارسال شد و مورد تصویب اعضا قرار گرفت.

بهره‌برداری از پروژه‌های عمرانی در کمترین زمان، محبتی از سوی اعضای دور ششم شورا به شهروندان

رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای شهر اردبیل درباره لایحه افزایش اعتبارات برخی از پروژه‌های عمرانی شهرداری اردبیل تشریح کرد: افزایش اعتبارات برای پروژه‌های زیربنایی شهرداری که درخواست شهردار اردبیل بود، مورد بحث و بررسی قرار گرفت، از آنجایی که شعار اصلی و دغدغه شورای شهر به‌ویژه در سال آخر شورا، تاکید بر تکمیل پروژه‌های نیمه تمام است، از این رو شروع هر پروژه‌ای جدید ضرورت ندارد.

وی ضمن قدردانی از عوامل مجموعه مدیریت شهری و قرارگاه خاتم‌الانبیاء (ص) در اجرا و تکمیل تقاطع غیر هم‌سطح و زیرگذر نیایش بیان کرد: همه اعضای شورای شهر با همکاری شهرداری و دیگر نهادهای مرتبط متحد شدیم تا این پروژه‌ها در کمترین زمان تکمیل شود، این موضوع موجب ایجاد حق در بین شهروندان شد و انتظارات مردم از شورا و شهرداری بیشتر شد.

قدیمی افزود: این حق به جا است، چراکه وقتی یک پروژه‌ای چندین سال طول می‌کشد به پایان برسد، در این دوره نشان داده شد که حتی پروژه‌های کلان‌شهری می‌تواند در کمتر از یک‌ونیم سال به پایان برسد، بنابراین انتظار شهروندان این است که پروژه‌های کوچک‌تر از پل بسیج نیز در کمتر از یک‌سال تمام شود.

عضو شورای شهر اردبیل ادامه داد: فوریت نشان می‌دهد که برای تکمیل تقاطع غیرهمسطح بسیج و نیایش که در روزهای آخر خود قرار دارد، می‌توان بودجه را افزایش داد، اما برای مطالعه و اجرای پروژه‌ای جدید همچون پل وحدت یا حافظ و حتی لای‌روبی و ساماندهی و تکمیل بالیخلی چای که فصل کاری نیز در حال پایان است، نیاز به افزایش نیست.

قدیمی اضافه کرد: در اجرای پروژه‌ها یک سری اسناد بالا دستی داریم که اولویت‌ها مشخص شده است، اما گاهی احساس می‌شود که اولویت‌ها رعایت نمی‌شود.

کد خبر 809302

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.