اگر شهر خلاق خوراک را به درآمد و تجاری‌سازی تبدیل کنیم، موفق خواهیم بود

معاون اقتصادی استاندار کرمانشاه گفت: اگر شهر خلاق خوراک را به درآمد و تجاری‌سازی تبدیل کنیم موفق خواهیم بود اما اگر از این موضوع فاصله بگیریم، بی‌شک جهانشهر خلاق خوراک بی‌فایده بوده و به فراموشی سپرده می‌شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کرمانشاه، عبدالوحید محمدی امروز _ شنبه نوزدهم آبان _ در رویداد تجربه که به مناسبت سالروز پیوستن کرمانشاه به زنجیره شهرهای خلاق خوراک برگزار شد، اظهار کرد: یکی از اتفاقات خوبی که محقق شد، ثبت کرمانشاه در یونسکو به‌عنوان شهر خلاق خوراک بود.

وی با بیان اینکه توجه به داشته‌های کرمانشاه سبب توسعه می‌شود، افزود: باید از ظرفیت شهر خلاق خوراک در راستای توسعه استفاده کرد.

معاون اقتصادی استاندار کرمانشاه با بیان اینکه ثبت در یونسکو مرحله اول است، تصریح کرد: اگر شهر خلاق خوراک را به درآمد و تجاری‌سازی تبدیل کنیم موفق خواهیم بود اما اگر از این موضوع فاصله بگیریم، بی‌شک جهانشهر خلاق خوراک بی‌فایده بوده و به فراموشی سپرده می‌شود.

وی با بیان اینکه برندسازی امری مهم است، گفت: کرمانشاه تنوع سوغات و صنایع دستی بسیاری دارد و در این راستا باید در تجاری سازی، بسته‌بندی و… ورود کرد تا به نتیجه مثبت ختم شود.

محمدی با بیان اینکه بخش خصوصی و دولتی باید در کنار یکدیگر در راستای توسعه حرکت کنند، خاطرنشان کرد: اما نقش بخش خصوصی بسیار مهم‌تر است چراکه او می‌تواند در راستای کسب درآمد، بیشتر به سمت تجاری‌سازی حرکت کند.

وی در پایان، تأکید کرد: نقش اصحاب رسانه در این تجاری‌سازی و معرفی بیشتر داشته‌های کرمانشاه مهم و ضروری است که بی‌شک منجر به توسعه می‌شود.

کد خبر 809096

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.