به گزارش خبرگزاری ایمنا از کرمانشاه، ایمان درخشی امروز _ شنبه نوزدهم آبان _ در رویداد تجربه که به مناسبت سالروز پیوستن کرمانشاه به زنجیره شهرهای خلاق خوراک از سوی آکادمی اوساج و با همکاری سازمان فرهنگی برگزار شد، اظهار کرد: سلسله برنامههای میز تجربه کار خوب و ارزشمندی است که باید تداوم یابد.
وی با بیان اینکه شبکهسازی از اهداف میز تجربه است، افزود: در موضوع شهر خلاق خوراک، بخش اول که ثبت آن بود صورت گرفت، اما اصل موضوع که تبدیل کردن شهر خلاق به درآمد و خلاقیت است، باید با تلاش بخش دولتی و خصوصی محقق شود.
مدیر شهر خلاق خوراک کرمانشاه تصریح کرد: برای یونسکو، اجرای برنامههای خلاقانه اهمیت بیشتری دارد که در میز تجربه میتوان از تجربیات و نظرات ذینفعان استفاده کرد.
درخشی ادامه داد: شیرینی و صنایعدستی مختلفی در کرمانشاه وجود دارد، اما در بحث بستهبندی تاکنون اقدام مؤثری صورت نگرفته است، لذا بخش خصوصی باید در این زمینه ورود جدی داشته باشد.
وی با بیان اینکه ثبت کرمانشاه به عنوان شهر خلاق خوراک دارای ارزش افزوده است، گفت: باید قبول کرد که بخشی از مردم به گردشگری خوراک علاقه دارند؛ این ثبت در کنار وجود امکان تاریخی، توریستی، تفریحی، آب و هوای کرمانشاه باعث تکمیل شدن زنجیره گردشگری در کرمانشاه شده است که باید از این فرصت برای کسب درآمد مردم و توسعه گردشگری که منجر به رشد اقتصادی میشود استفاده کرد.
رئیس سازمان فرهنگی شهرداری کرمانشاه با بیان اینکه مردم باید ذینفع اصلی رشد اقتصادی باشند تاکید کرد: بخش خصوصی باید در این رونق اقدام کند، به عنوان مثال جای نام شهر خلاق خوراک بر روی بستهبندی شیرینیهای محلی همچون نان برنجی خالی است، که خود این موضوع باعث تبلیغات کرمانشاه میشود.
درخشی ادامه داد: در صفحات مجازی واحدهای صنفی حوزه غذا، نام شهر خلاق خوراک دیده نمیشود که لازم است این واحدها در شناخته شدن بیشتر این موضوع اقدام کنند.
وی با اشاره به حضور در رویدادهای بینالمللی گفت: شرکت کرمانشاه در چندین رویداد بینالمللی به عنوان نماینده جمهوری اسلامی ایران خود نشان از وجود داشتههای غنی کرمانشاه است؛ بنابراین شرکت در آنان به معرفی بیشتر کرمانشاه به جهانیان کمک کرد که با حمایتهای شهردار صورت گرفت.
نظر شما