به گزارش خبرگزاری ایمنا از سیستان و بلوچستان، عبدالناصر همتی امروز _جمعه هجدهم آبان_ در سفر به سیستان و بلوچستان در نشست با فعالان و مدیران بانکهای عامل، اظهار کرد: امیدواریم با پیگیریها و اقدامات نمایندگان و فعالان اقتصادی شاهد سرعت گرفتن برنامهها در سیستان و بلوچستان باشیم.
وی افزود: رسیدگی بیشتر به استانها بهویژه استانهای کمتر توسعه یافته از تأکیدات رئیسجمهور است و وزارت اقتصاد با بیشترین تعداد دستگاههای استانی میتواند در اجرای این سیاست نقش مهمی را ایفا کند.
وزیر امور اقتصادی و دارایی تصریح کرد: وزارت امور اقتصادی و دارایی نقش محوری در اقتصاد کشور دارد و باید تلاش کنیم که این نقش را در کم کردن آلام و مشکلات اقتصادی مردم به کار گیریم.
وی گفت: سیستان و بلوچستان بسیار مهم بوده و باید به آن بهصورت ویژه توجه شود و شعار «وحدت، امنیت و توسعه» دولت چهاردهم مسئله بسیار مهمی برای این استان است و تمام توان را برای تحقق این مهم به کار میبریم.
همتی با اشاره به اینکه تمام تلاش ما جبران عقبماندگی گذشته در این منطقه است، بیان داد: این قول را میدهیم که توجه ویژهای به سیستان و بلوچستان از نظر منابعی که باید صرف کنند و هم استفاده از شرکتها و سرمایهگذاریهایی که قرار است رخ دهد، انجام شود.
وی با اشاره به اینکه ۵۰ درصد منابع سیستان و بلوچستان قرضالحسنه و این یک امتیاز مثبت به شمار میرود، افزود: این یک مزیت بوده که بانکهای این استان دارند؛ باید متناسب با این مهم، میزان قرض الحسنهای که پرداخت میشود به متقاضیان در استان بیشتر شود و از طرف دیگر واحد درصد سرمایهگذاری تا حدود سه درصد در این استان کمتر حساب تا جذابیت بیشتری برای سرمایه گذاری ایجاد شود.
وزیر امور اقتصادی و دارایی در رابطه با سقف اختیارات بانکها افزود: در راستای رفع مشکلات مردم در همان استان راهگشا است، همچنین پرداخت به موقع معوقات در این استان یک موضوع مثبت بوده و باید به مردم کمک کرد.
وی در رابطه با نیروی انسانی شعب بانکها نیز بیان کرد: اگر شعبهای در یکی از نقاط حساس سیستان و بلوچستان نیازمند نیرو بود و یا تعداد کارکنان آن کافی نیست، باید نیرو تأمین و مشکل برطرف شود.
همتی با بیان اینکه کولبری ساماندهی خواهد شد، ادامه داد: مولدسازی بحث مهمی است که علاوه بر تأکید رؤسای قوه بر آن، تأکید رهبر معظم انقلاب نیز است و استانها در این راستا باید اقدامات مناسبی را انجام دهند.
نظر شما