به گزارش خبرگزاری ایمنا، مراسم پاسداشت استاد حسین انصاریان همزمان با سالروز ۸۰ سالگی وی، با حضور مسعود پزشکیان رئیس جمهوری، محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی، سیدعباس صالحی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، حسین سیمایی صراف وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، آیت الله حسینی بوشهری نایب رئیس مجلس خبرگان و محسن حاجی میرزایی رئیس دفتر رئیس جمهوری و جمعی از مقامات و مسئولان حوزههای فرهنگی، علمی، دانشگاهی، حوزوی، دینی، سیاسی و اجتماعی کشور و شماری از مقامات کشوری و لشکری، در تالار وحدت تهران در حال برگزاری است.
اسلام را باید با طعم محبت و عاطفه منتقل کنید
سید عباس صالحی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در سخنانی درباره جایگاه علمی و دینی استاد انصاریان اظهار کرد: ایشان یک مکتب تربیتی را در ۶٠ سال اخیر ساخته و پرداختهاند که اصول و ابعاد و اجزایی دارد، مکتبی که این اعتقاد را تبیین میکند که بستر عرضه دین، اخلاق و عرفان است.
وی افزود: استاد انصاریان در همه این سالها به ما آموختند اگر میخواهید جامعه و فرد متدین پرورش دهید از مسیر اخلاق و عرفان باید تربیت را عملیاتی کرد.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با بیان اینکه ایشان در حوزه تربیتهای فردی و جمعی در ۶٠ سال اخیر بسیار تأثیرگذار بودهاند، گفت: بر اساس مبانی نظری و عملی ایشان، اسلام را باید با طعم محبت و عاطفه منتقل کنید و طعم محبت و عاطفه را نباید از اسلام و تربیت دینی بگیریم.
نگاهی به زندگی نامه استاد
حسین انصاریان در ۱۸ آبان ۱۳۲۳ در خانواده مذهبی در خوانسار به دنیا آمد. پدر او از خاندان حاج شیخ و خانواده مادری وی از سادات موسوی آن شهر است. در سه سالگی با خانواده به تهران مهاجرت کرده و در محله خیابان خراسان ساکن شدند. انصاریان در مسجد لرزاده مجذوب آیت الله حاج شیخ علی اکبر برهان شد و از همان کودکی از محضر حجت الاسلام مهدی الهی قمشهای بهره برده و مشاور خوبی برای وی بوده است،
انصاریان پس از تکمیل دروس دبیرستان، تحصیل علوم دینی را در پیش گرفت و از اساتیدی در دو حوزه علمیه تهران و قم همچون آیت الله میرزا علی فلسفی، حاج شیخ عباس تهرانی، حاج آقا حسین فاطمی، محمد فاضل لنکرانی، نعمت الله صالحی نجف آبادی، حاج شیخ ابوالفضل نجفی خوانساری، حاج میرزا هاشم آملی و محمد محمدی گیلانی تلمذ کرده و پس از تحصیلات دینی و به پایان رساندن مدارج عالی حوزوی برای تحقیق و تبلیغ علوم اسلامی به تهران برگشت.
حاصل تلاشهای خالصانه و تأثیرگذار این روحانی در بیش از ۴۰ سال در داخل و خارج کشور شامل ۶ هزار نوار سخنرانی بی تکرار و بیش از ۸۰ تألیف کتاب در قالب ۱۲۸ جلد با ترجمههای مختلف بین المللی است. البته انصاریان علاوه بر ترجمه قرآن کریم و نهج البلاغه، کتابهای صحیفه سجادیه و مفاتیح الجنان را ترجمه کرده و یک دیوان شعر نیز دارد.
انصاریان که در سال ۱۳۹۳ به عنوان پژوهشگر خادم قرآنی معرفی شده، از بزرگانی همچون آیت الله سید محمدهادی میلانی، ملاعلی معصومی همدانی، خلیل کمرهای، سیدمحمدرضا گلپایگانی، سید احمد خوانساری، سیدشهاب الدین مرعشی نجفی و امام خمینی (ره) صاحب اجازههای علمی و روایی است.
برخی از کتابهای انصاریان شامل شرح دعای کمیل، اهل بیت (ع) عرشیان فرش نشین، معاشرت، جلوههای رحمت الهی، فرهنگ مهرورزی، زیباییهای اخلاق، توبه؛ آغوش رحمت، بربال اندیشه (دو جلد)، با کاروان نور، سیمای نماز، لقمان حکیم، فروغی از تربیت اسلامی و رسائل حج است.
نظر شما