به گزارش خبرگزاری ایمنا از مرکزی، سیدمحمد جمالیان صبح امروز _پنجشنبه هفدهم آبان_ در آئین تجلیل از پرستاران مراکز درمانی استان مرکزی اظهار کرد: برای جبران نیروهای بازنشسته سالانه باید ۱۰ هزار پرستار جذب مراکز درمانی شوند تا با کمبود رفع و اضافه کار اجباری پرستاران مواجه نشویم.
وی با اشاره به افزایش رقم اضافه کاری و فیش حقوقی پرستاران در سال آینده افزود: امسال ۱۷۰ هزار کادر درمان کشور با فرمول جدید از اضافه کار بهرهمند شدند و بخشی از مطالبات آنان پرداخت شده و مابقی مطالبات آنها به زودی پرداخت میشود.
نماینده مردم اراک، خنداب و کمیجان در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: دولت چهاردهم نگاه بسیار مثبتی نسبت به درمان دارد، برآورده شدن مطالبات پرستاری، اهمیت و جایگاه بخش درمان را در نگاه رئیس جمهور نشان میدهد.
جمالیان با بیان اینکه سال گذشته شمار قابل توجهی از پرستاران به نقاط مختلف جهان مهاجرت کردند، افزود: این درحالی است که این افراد وضعیت استخدامی رسمی داشتند.
وی ادامه داد: معوقات پرستاران مطالبه دیگر این قشر صبور است که بهطور میانگین ۱۲ ماه عقب افتاده است که تا آخر آبان ماه جاری به میزان ۸۰ هزار میلیارد ریال پرداخت خواهد شد.
نماینده مردم اراک، خنداب و کمیجان در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: رسیدگی به وضعیت پرستاران همت جمعی میطلبد که در حال حاضر وجود دارد و مطالبات این قشر و مجموعه بهداشت و درمان به گوش مسئولان رسیده و دولت و مجلس برای رسیدگی به امور این قشر اتفاق نظر دارند.
جمالیان با بیان اینکه رقم اضافه کاری ۲۵ تا ۳۰ هزار تومانی پرستاران اصلاً رقم قابل قبولی نیست، خاطرنشان کرد: رقم جدید اضافه کاری تنها مختص پرستاران نیست و شامل تمام افرادی که تحت قانون ارتقای بهرهوری بودند هم شده است، به گونهای که ۱۷۰ هزار نفر در کل کشور از این فرمول جدید اضافه کاری بهره مند شدند.
وی عنوان کرد: پرستاران قشری هستند که ساعت متمادی با بیمار در تماس هستند، اما این مهم موجب نمیشود نقش افرادی که در آزمایشگاه و سایر بخشهای درمانی به ارائه خدمات مشغول هستند به فراموش سپرده شود.
نماینده مردم اراک ادامه داد: اینکه پرستار را به اجبار در اضافه کاری نگه داریم و یک سال بعد اندک مبلغ اضافه کاری وی را پرداخت کنیم، به هیچ وجه قابل پذیرش نیست، البته در بحث معوقات پرستاری، به صورت میانگین ۱۲ ماه عقب بودیم، اما هم اینک به هشت تا ۱۰ ماه رسیده است.
جمالیان افزود: نزدیک به هشت همت به دانشگاههای علوم پزشکی سراسر کشور تزریق شده تا در بین تمام دانشگاهها تقسیم شود و میبینیم که هیچ اثری ندارد و نیاز است منابع بیشتری تزریق شود.
وی تاکید کرد: پرستاری، حرفهای است که اگر آمیخته به حس کمک به همنوع نباشد، هیچوقت نمیتوان آن را انجام داد و لازمه تحقق این مهم این است که پرستاران دغدغههای روزمره خود را نداشته باشند.
نماینده مردم اراک، کمیجان و خنداب در مجلس شورای اسلامی گفت: خوشحال هستیم شخصیتی در رأس قوه مجریه قرار دارد که سلامت را بر سایر مباحث ترجیح میدهد و دستور قطع مازوت سوزی در اراک، کرج و اصفهان را صادر کرد.
جمالیان افزود: همکاری خوبی بین مجمع نمایندگان و سازمانهای مردم نهاد استان مرکزی وجود دارد، سمنها یکسال تلاش کردند و صدای مردم اراک را به پایتخت رساندند و دیروز سران کشور اسم اراک را در کنار اصفهان و کرج و تهران قرار دادند.
وی اظهار کرد: نیروگاههای تهران و اصفهان سالها مازوت نمیسوزاندند و این تنها مردم مظلوم اراک بودند که سلامتی شأن به خطر افتاده بود.
نماینده مردم اراک با اشاره به ضرورت مدیریت مصرف انرژی افزود: هماکنون که این تصمیم گرفته شده مردم مصرف برق را مدیریت کنند تا نیاز به قطع برق نباشد.
نظر شما