به گزارش خبرگزاری ایمنا از یزد و به نقل پلیس یزد، حسن ابوالحسینی اظهار کرد: کلاهبرداران سایبری برای پنهان کردن ردپای مجرمانه خود، پولهایی که از شهروندان در فضای مجازی بهدست میآورند را صرف خرید کالاهای قیمتی در صنفهایی نظیر طلافروشی، لوازم خانگی و موبایل میکنند که این اقدام مجرمانه، به منظور پولشویی و عدم ردیابی صورت میگیرد.
وی افزود: برای جلوگیری از وقوع اینگونه جرایم، فروشگاههای آنلاین و مغازهداران باید در هنگام فروش محصولات خود، هویت خریدار را با استفاده از کارت شناسایی معتبر احراز کرده و کالا را صرفاً به شخص احراز هویت شده تحویل دهند.
رئیس پلیس فتا استان یزد تصریح کرد: شهروندان از تحویل کالا به افراد ناشناس یا استفاده از خدمات حملونقل آنلاین مثل اسنپ و پیک موتوری و … بدون احراز هویت دقیق خودداری کنند.
ابوالحسینی ادامه داد: نصب دوربینهای مداربسته در موقعیتهایی که امکان ثبت چهره خریدار به صورت کامل و از زاویه روبرو را فراهم کند، اقدام مؤثری در پیشگیری از جرایم سایبری و پولشویی است و مغازهداران با دقت در احراز هویت مشتریان و رعایت این توصیهها میتوانند به شکل موثرتری از فعالیتهای مجرمانه جلوگیری کنند.
وی از شهروندان خواست، در صورت مشاهده هرگونه فعالیت مشکوک یا مجرمانه در فضای مجازی یا در مراکز خرید، موضوع را از طریق نشانی پلیس فتا به آدرس www.fata.gov.ir در بخش ارتباطات مردمی گزارش دهند.
نظر شما