سند ملی توسعه صنایع دستی امضا شد

معاون صنایع‌دستی وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی گفت: سند ملی توسعه صنایع دستی توسط رئیس‌جمهور امضا و انجام شد و این امر خبر خوشی بود که دیروز رسید.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، مریم جلالی پیش از ظهر امروز _چهارشنبه شانزدهم آبان_ در آئین پاسداشت ثبت جهانی هنر قلم‌زنی اصفهان با بیان اینکه از تمام کسانی که قدم و قلمی برای این ثبت نشان بین‌المللی جغرافیایی برداشتند، تشکر می‌کنم، اظهار کرد: صدای قلم‌زنی در سالن، صدا و ضربه‌های آهنگ توسعه است و ما وظیفه داریم به جزئیات توجه کنیم.

وی افزود: فرهنگ ما از لحظه‌لحظه‌ها آغاز شده، در شعرمان کلمه‌ها و آواها، در فرشمان گره‌ها و در قلم‌زنیمان ضربه‌ها کنار یکدیگر قرار گرفته است.

معاون صنایع‌دستی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی خاطرنشان کرد: اجزای کوچکی که به چشم نمی‌آیند و تبدیل به یک پیکره واحد می‌شوند، جزئی از فرهنگ ما است که با همه جای جهان فرق می‌کند.

وی خاطرنشان کرد: بنابراین فارغ از شخصیت‌های حقوقی، القاب و سمت‌هایی که داریم، همه اجزایی هستیم که تک‌تک در یک کل واحد یک هدف را دنبال می‌کنیم.

جلالی گفت: سبک زندگی و آداب زندگی ما همین جزئیات کوچکی است که تبدیل به یک هنر و پیکره واحد می‌شود و جایی تبدیل به همگرایی برای توسعه با عنوان وفاق ملی می‌شود.

وی با ابلاغ سلام و قدردانی وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی اظهار کرد: ثبت‌های جهانی بیشتر از اینکه امتیاز باشد مسئولیت است و ما در برابر آن‌ها مسئول هستیم؛ ما باید از مرز توصیف عبور کنیم، چه توصیف خوبی‌ها که بگوییم چنین و چنان هستیم و چه توصیف آسیب‌ها که بگوییم چه نداریم و چه نیستیم.

معاون صنایع‌دستی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی ادامه داد: غیرت، همت، معرفت و دغدغه استاندار اصفهان نسبت به اصفهان، می‌تواند اصفهان را اصفهان‌تر کند.

وی تصریح کرد: من نگران نیستم و امیدوارم، چراکه در برهه‌های مختلف و سخت‌تر ما ملت بزرگ توانستیم سربلند عبور کنیم، زیرا ریشه داریم و ریشه در خدمت رشد است.

جلالی افزود: سند ملی توسعه صنایع دستی توسط رئیس‌جمهور امضا و انجام شد و این خبر خوشی بود که دیروز رسید و کار بزرگی است که با سند ملی برای همگرایی همه ارکان دور هم جمع شوند.

وی گفت: در شورای عالی انقلاب فرهنگی حدود دو سال تلاش کردیم و در نهایت تبدیل به سند شد و امیدواریم همان‌طور که در برنامه هفتم توسعه مکلف به تأمین زیست‌بوم صنایع دستی به‌عنوان اقتصاد هویت‌بنیان هستیم، بتوانیم در نخستین گام اصفهان را با کمک استاندار، عزمی که در اتاق بازرگانی شکل گرفته است، با همتی که اتحادیه صنایع دستی دارد، با عشقی که کمیسیون‌های مختلف دارند، با تلاشی که نمایندگان می‌کنند و با انجام وظیفه و سخت‌کوشی‌ای که همکاران من در اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی می‌کنند، اصفهان را به عنوان نمونه‌ای برای اقتدار فرهنگی معرفی کنیم چراکه همه ابزارهای آن فراهم است.

معاون صنایع‌دستی وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی اظهار کرد: چراغ راه آینده، گذشته نیست و گذشته اگر چراغ راه آینده باشد ممکن است هرجایی را روشن کنند و سوخت آن ممکن است به درد آینده نخورد؛ گذشته ریشه آینده است و باید در پناه آینده، گذشته را معاصرسازی کرد که به همت همه شما اتفاق خواهد افتاد.

جلالی تصریح کرد: امیدوارم که قدم به قدم ما تلاشی برای ساخت آینده باشد و از حال به آینده عبور کنیم.

وی افزود: ما یک شناسنامه داریم، اما مرام‌نامه هم داریم که همین قلم‌زنی، آواز و ادبیات و غذای اصفهان است.

معاون صنایع‌دستی وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی گفت: استاندار جدید اصفهان همیشه دغدغه اصفهان را داشته است و اکنون با آن همه تجربه در اصفهان هستند و به یاری خدا برند اصفهان حفظ خواهد شد.

وی اظهار کرد: ما هر جای جهان که می‌رویم و از اصفهان حرف می‌زنیم، رنگ، طعم و بو و موسیقی اصفهان دیده و شنیده می‌شود و همه حواس را در بر می‌گیرد. وقت آن است که چیزی که به نام وفاق در دولت چهاردهم مطرح شده است، در عمل هم نیز اتفاق بیفتد.

کد خبر 808145

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.