به گزارش خبرگزاری ایمنا از قم، مهدی اصفهانیانمقدم امروز _ سه شنبه پانزدهم آبان_ در دیدار نماینده ویژه سازمان پدافند غیرعامل کشور با شهردار قم در خصوص بررسی آخرین وضعیت آمادگی شهرداری قم در حوزه پدافند غیرعامل اظهار کرد: با رویکرد پیشگیرانه و نگاه علمی شهردار قم به پدافند غیرعامل، سالها است که این موضوع بهطور جدی در دستور کار مجموعه مدیریت شهری قم قرار دارد.
وی افزود: در سال ۱۴۰۲ بیش از ۹۲ پروژه در این حوزه با اعتباری بالغ بر ۴۵۰ میلیارد تومان در بودجه پیشبینی شد که همه پروژههای تخصیص یافته و با بیش از ۹۸ درصد تحقق اجرا شدند.
معاون محیط زیست و خدمات شهری شهرداری قم تصریح کرد: این پروژهها شامل موضوعات اصول و ملاحظات پدافند غیرعامل و مدیریت بحران بود و تفاهمنامههایی نیز در این زمینه به امضا رسید.
اصفهانیان مقدم ادامه داد: در سال ۱۴۰۴ نیز اعتبار ۲۵۰ میلیارد تومانی برای پروژههای مشابه در بخشهای مختلف شامل حمل و نقل، فنی و عمرانی، خدمات شهری، فرهنگی و آموزشی اختصاص داده شد که تفاهمنامههای آن تنظیم شده و برای بررسی به سازمان پدافند غیرعامل ارسال گردیده است.
وی با تاکید بر تعامل خوب استان قم در حوزه پدافند غیرعامل خاطرنشان کرد: جلسات منظم و مداومی در خصوص پدافند غیرعامل برگزار میشود و اقدامات شهرداری قم در این حوزه، با رویکرد پیشگیرانه، مطابق تکالیف سازمانی خود است.
معاون محیط زیست و خدمات شهری شهرداری قم با اشاره به عملکرد سازمان آتشنشانی و خدمات ایمنی شهرداری قم گفت: شهرداری قم تا امروز به ازای هر شهروند، ۲۵ ایستگاه آتشنشانی ایجاد کرده است و تجهیزات بهروز اطفای حریق و اعلام حریق خریداری شده است.
اصفهانیان مقدم اضافه کرد: خودروهای پیشرفته، از جمله خودروی CBRN (ویژه مقابله با تهدیدات شیمیایی، بیولوژیکی، و پرتوی) به مجموعه اضافه شده و آموزشهای تکمیلی پرسنل و تأمین تجهیزات در دستور کار قرار دارد.
وی به تهدیدات خاص زیستی و شیمیایی اشاره کرد و گفت: با توجه به حساسیت این موضوع در قم، جلساتی با هیئت مدیره آتشنشانی برگزار و مواد شیمیایی و تجهیزات مورد نیاز نیز از دستگاههای مختلف اخذ و در اختیار نیروهای آتشنشانی قرار داده شده و نیازمند همکاری نهادهای امدادی و خدماتی از جمله هلالاحمر، اورژانس، سپاه و استانداری است.
معاون محیط زیست و خدمات شهری شهرداری قم با بیان اینکه سازمان پدافند غیرعامل دستورالعملهای لازم را به تمام دستگاهها و سازمانهای تابعه شهرداری ابلاغ کرده و موضوعات مورد نیاز در جلسات دوباره مطرح شده است ابراز کرد: این دستورالعملها شامل تکالیف قانونی و اقدامات پیشگیرانهای است که به سازمانها و معاونتها ابلاغ شده تا در صورت وقوع هرگونه مشکلی، سازمانها و معاونتها از جمله حمل و نقل و خدمات شهری آمادگی کامل برای مدیریت بحران و پدافند غیرعامل داشته باشند.
نظر شما