علیرضا خلیلی در گفتوگو با خبرنگار ایمنا در قم اظهار کرد: از ابتدای مهر و با همکاری اداره کل آموزشوپرورش و پلیس راهور، آموزش مسائل ترافیک و تمهیدات ایمنی رانندگان به ۱۴ هزار دانشآموز در مقاطع مختلف و در ۵۳ مدرسه انجام، و به صورت مرتب و سلسلهوار در حال وقوع است.
وی آموزش فرهنگ ترافیکی به کودکان و نوجوانان را یکی از مؤثرترین و مطمئنترین شیوههای آموزش دانست و افزود: آموزش ارتقای فرهنگ ترافیک وسیلهای برای رشد و تقویت نهادینه کردن و احترام گذاشتن به قوانین راهنمایی و رانندگی است و با هدف تضمین درک و اجرای درست این قوانین، آموزش فرهنگ ترافیک و تمهیدات ایمنی رانندگان در مقاطع مختلف دانشآموزی در حال انجام است.
مدیرعامل سازمان حملونقل و ترافیک شهرداری قم با اشاره به لزوم آگاه کردن کودکان نسبت به مخاطرات تردد در سطح شهر و معابر تصریح کرد: آموزش کودکان و نوجوانان بهعنوان رکن اساسی اصلاح فرهنگ ترافیک نقش بارزی در تغییر نگرش و باورهای رفتاری تردد و استفاده از معابر دارد و برای دست یافتن به این مهم باید تغییرات و اصلاحاتی در زمینه نگرش و فرهنگ ترافیک به واسطه آموزشهای چهرهبهچهره در مدارس ایجاد شود.
خلیلی عنوان کرد: در بین گروههای مختلف آسیبپذیر در محیط ترافیک، کودکان و نوجوانان بهلحاظ برخوردار نشدن کافی از دانش ایمنی عبورومرور در معرض خطرات زیادی قرار دارند.
وی اضافه کرد: در چرخه ترافیک کودکان آسیبپذیرترین عابران پیاده به شمار میروند، اما در کنار این تهدید بهدلیل اینکه این گروه از مخاطبان در فضای آموزش عمومی قرار دارند، فرصت مناسبی برای آموزش اجرای قوانین به وجود میآورند.
نظر شما