احمد جعفری در گفتوگو با خبرنگار ایمنا در گلستان اظهار کرد: ستاد از سه واژه مقدس صلح، بخشایش و رضایت گرفته شده است و از سال ۹۶ در استان گلستان برای نخستینبار در کشور ستاد صبر در استان تشکیل شد.
وی با بیان اینکه ستاد صبر در تمام شهرستانها شعبه دارد، افزود: ترویج فرهنگ صلح، بخشایش و رضایت، عمدهترین مأموریت ستاد به شمار میرود و در کنار آن تلاش برای دریافت رضایت و توافق طرفین است.
معاون قضائی رئیس کل دادگستری و رئیس مرکز حل اختلاف گلستان گفت: ستاد صبر در معاونت حل اختلاف استان مستقر است و در شهرستانها نیز رابط ستاد صبر داریم.
وی با اشاره به اینکه نیروهای ستاد صبر از مردم هستند، افزود: به عبارتی افرادی که توانمندی حل اختلاف بین دو نفر را دارند، درخواست همکاری بهعنوان صلحیار را دارند و عالیترین مقام قضائی استان برای آنها ابلاغ صادر میکند، سپس صلحیار زیر نظر شورای حل اختلاف فعالیت دارد.
جعفری تعداد صلحیاران را در حال حاضر نزدیک به ۵۰۰ نفر دانست و گفت: اکثر صلحیاران افرادی ریش سفید هستند که مانع تشکیل پرونده قضائی میشوند که این موجب شده است تا حدود ۷۰ درصد سازش را در این بخش شاهد باشیم.
وی با اشاره به فرارسیدن در هفته شورای حل اختلاف اضافه کرد: یکی از برنامههایی که برای حوزه دانشآموزی در راستای ترویج فرهنگ صلحوسازش داریم، نواختن زنگ صلح است که برای نخستینبار در استان اتفاق میافتد.
معاون قضائی رئیس کل دادگستری و رئیس مرکز حل اختلاف گلستان در خاتمه با تاکید به آموزش فرهنگ صلح و بخشایش در گروه سنی کودک و نوجوان افزود: به همین مناسبت هیئت صلح دانشآموزی در هفته شورای حل اختلاف در استان افتتاح میشود.
نظر شما