راهکارهای طب سنتی برای بهبود سلامت قلب

متخصص طب سنتی گفت: مصرف چای سبز، شربت به‌لیمو، سیر، زنجبیل، عرق بیدمشک، آب سیب و آب انار از جمله توصیه‌های طب سنتی برای بهبود سلامت قلب به شمار می‌رود.

بهنام یوسفیان در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا با اشاره به راهکارهای تقویت قلب و عملکرد آن در طب سنتی اظهار کرد: سبک زندگی افراد تأثیر بسزایی در پیشگیری از درگیر شدن با ناراحتی‌های قلبی ایفا می‌کند، از همین رو افراد با داشتن سبک زندگی سالم و تحرک کافی و پرهیز از عوامل زمینه‌ساز بیماری‌های قلبی و عروقی از جمله مصرف دخانیات می‌توانند شرایط سلامتی خود را بهبود بخشند و از سلامت جسمی و روانی بیشتری برخوردار شوند.

وی با بیان اینکه به منظور پیشگیری از بروز ناراحتی‌های قلبی توصیه می‌شود افراد از استرس و اضطراب دوری کنند، افزود: مصرف گوشت بلدرچین و بره و میوه‌هایی از جمله انار، سیب، آناناس و به می‌تواند در حفظ سلامت قلب مؤثر واقع شود.

متخصص طب سنتی با اشاره به اینکه مصرف شربت‌های گل گاوزبان، گلاب و بهار نارنج می‌تواند به سلامت قلب کمک کند، تصریح کرد: چای سبز یکی از نوشیدنی‌های حاوی آنتی‌اکسیدان است که به منظور محافظت از عضله قلب می‌تواند مورد استفاده قرار گیرد.

یوسفیان با بیان اینکه افراد می‌توانند برای تقویت قلب از سیر استفاده کنند، ادامه داد: سیر علاوه بر منظم کردن فشار خون، با خواصی که دارد می‌تواند از بروز سکته قلبی نیز پیشگیری کند، همچنین آب انار از دیگر نوشیدنی‌هایی است که در پیشگیری از بیماری‌های قلبی و عروقی تأثیر بسزایی دارد.

وی با بیان اینکه افراد می‌توانند از زنجبیل برای کاهش دادن کلسترول بدن خود و پیشگیری از ابتلاء به ناراحتی‌های قلبی بهره ببرند، گفت: نوشیدن شربت به‌لیمو می‌تواند التهاب و گرفتگی عروق را کاهش دهد و افراد به منظور پیشگیری از بروز بیماری‌های قلبی باید از استنشاق بوهای ناخوشایند خودداری کنند.

متخصص طب سنتی با تاکید بر لزوم پرهیز از مصرف غذاهای فراوری شده، پرچرب و پرنمک و شور به منظور پیشگیری از بروز ناراحتی‌های قلبی خاطرنشان کرد: افراد برای داشتن قلبی سالم و بهبود عملکرد آن می‌توانند از عرق بیدمشک، رب انار و آب سیب استفاده کنند و توجه داشته باشند که همواره داشتن سبک زندگی سالم را مد نظر قرار دهند، البته موارد ذکر شده باید زیر نظر متخصص تجویز و مصرف شود، زیرا شرایط هر فرد با دیگری متفاوت است.

کد خبر 807357

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.