در انتخاب مدیران با کسی تعارف نمی‌کنم/ ملاک حل مشکلات مردم است

استاندار خوزستان با اشاره به اینکه در انتخاب مدیران با کسی تعارف ندارم و ملاک حل مشکلات مردم است، گفت: فراجناحی بودن خوب است، اما باید به این نقطه برسیم که بتوانیم همه با هم با هر ذائقه سیاسی و در هر شرایطی کار کنیم، تلاش می‌شود در مدیریت از ظرفیت اقوام مختلف، جوانان و بانوان استفاده شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از خوزستان، سید محمدرضا موالی‌زاده امروز _یکشنبه سیزدهم آبان_ در جمع دانشجویان دانشگاه شهید چمران اهواز اظهار کرد: استان خوزستان در زمینه تعداد پرستار و نسبت پرستار به تخت دچار و مهاجرت به خارج از کشور دچار مشکل است، یک زمانی خوزستان مهاجرپذیرترین استان کشور بود، اما در حال حاضر به علت مجموع مشکلات مانند آموزش، بهداشت، درمان، خدمات عمومی مسائل رفاهی و سایر زمینه‌ها به مهاجر فرصت‌ترین استان تبدیل شده است.

وی افزود: ما یک سری منافع ملی و محلی داریم که یکی از مأموریت‌های ما هماهنگی میان منافع ملی و محلی است، بحث مسئولیت اجتماعی در این زمان مطرح می‌شود، وقتی طرح‌های ملی در استان اجرا می‌شوند که سود و منفعت آن‌ها متوجه کشور است در کنار آن بحث مسئولیت اجتماعی که یک سرمایه‌گذاری است مطرح می‌شود.

استاندار خوزستان ادامه داد: شرکت‌هایی امروز در دنیا موفق هستند که به مسئولیت‌های اجتماعی خود بیشتر توجه می‌کنند نمونه آن را می‌توان در شرکت‌های بزرگ دنیا مشاهده کنیم، ما به دنبال این هستیم که ساماندهی مسئولیت‌های اجتماعی دنبال و قاعده‌مند شود و در یک چهارچوب مشخص دنبال شود.

استاندار خوزستان با اشاره به اینکه خوزستان با این همه صنایع، امکانات و استعدادها آمار بیکار بالایی دارد، ادامه داد: مشکل ما در خوزستان این است که بزرگترین اقتصاد دولتی را دارا هستیم و بخش خصوصی آنگونه که باید در استان ما شکل نگرفته و توانمند نشده‌اند، مجموعه‌های دولتی نیز برای استخدام و جذب نیرو دارای یک ظرفیتی هستند، طبیعی است که برای رفع مشکل بیکاری باید بخش خصوصی تقویت و موانع سرمایه‌گذاری برطرف گردد بر همین اساس آغوش خود را برای همه کسانی که آماده سرمایه‌گذاری در استان هستند باز است.

موالی‌زاده در خصوص مباحث وفاق ملی تصریح کرد: وفاق یک امر چند سویه است، وقتی صحبت از وفاق می‌شود هم باید از فایده آن بهره‌مند شد و هم هزینه آن را پرداخت کرد، با برگزاری انتخابات یک دولت با یک گفتمان فکری مشخص روی کار آمده است، دکتر پزشکیان به عنوان انسانی با چهار چوب فکری مشخص و دیدگاه‌هایی در زمینه‌های مختلف که در دوران انتخابات بیان شد، وفاق باید در همه‌ی دولت‌ها مد نظر قرار گیرد، دولت فعلی بر آمده از همین تفکر است.

وی با اشاره به اینکه از ساز و کار انتخاب وزرا با توجه قرار داشتن در شورای راهبری، آگاهی دارم، اضافه کرد: نزدیک ۶۰ درصد افرادی که انتخاب شد ماحصل افرادی هستند که در شورای راهبردی مورد بررسی قرار گرفتند و در پایان با ورود سایر اعضا، دولتی با نام وفاق ملی تشکیل شد.

استاندار خوزستان با اشاره به اینکه در انتخاب مدیران در استان‌ها به چند شاخص توجه می‌شود، توضیح داد: توجه به گفتمان وفاق ملی بحث مهمی است که باید به آن توجه داشت، اگر کسی دارای چهارچوبی فکری دیگری باشد اما در عمل بر مدار اعتدال حرکت کند و به دنبال همگرایی و حل مشکلات مردم است مورد توجه قرار می‌گیرد، در استان‌ها نیز تقریباً همان قاعده انتخاب هیئت دولت دنبال می‌شود با این حال کارآمدی، پاک‌دستی، داشتن انگیزه برای کمک به دولت اهمیت بسزایی دارند هرچند با افراد مختلفی مشورت می‌کنم اما در پایان خودم مسئولیت انتصاب را عهده‌دار می‌شوم.

موالی‌زاده در انتخاب مدیران با کسی تعارف ندارم، تاکید کرد: ملاک برای من این است که کسی بیاید تا بتواند مشکلات مردم را حل کند این امر مورد تاکید مقام معظم رهبری و ریاست جمهوری است، به طور مثال در انتخاب مدیران در استانداری و فرمانداری اولویت با کارکنان استانداری است چرا که حق مسلم آن‌ها برای مشخص شدن جایگاه است.

وی با اشاره به اینکه به دنبال حل مشکلات استان هستیم، توضیح داد: باید به مهارت‌های همکاری جمعی، تحمل همدیگر و گفتگو اجتماعی به ویژه در دانشگاه پرداخته شود.

استاندار خوزستان گفت: مشکل اساسی ما در محیط‌های اجتماعی و سیاسی این است که می‌گوئیم فلانی با ما هست یا نیست که این اشکال است. نباید سریع در مورد افراد قضاوت کنیم. باید یاد بگیریم حتی اگر اختلاف نظر داشته باشیم با هم کار کنیم. باید ببینیم سطح اختلاف نظر ما چقدر است، اما می‌خواهیم سریع همدیگر را حذف کنیم.

موالی‌زاده با تاکید بر لزوم فرهنگ سازی در خصوص همکاری با یکدیگر به سوژه در محیط‌های علمی عنوان کرد: در اهواز و چند شهر دیگر مسئله آب‌های سطحی را داریم که باید تلاش شود تا حد امکان امسال این مشکل حل شود و بعد این مباحث به صورت جدی دنبال شوند.

وی در خصوص مدیران پروازی تصریح کرد: باید به پدیده مدیر پردازی در خوزستان پایان داد و اولویت استفاده از نیروهای بومی است. تا جایی که مقدور باشد این کار را انجام خواهد داد.

استاندار خوزستان با بیان اینکه محیط زیست خوزستان وضعیت خوبی ندارد، گفت: مسأله آلودگی آب، خاک و هوا باید دنبال شود. فلرهای نفتی، ریزگردها و مسائل دیگر نیز وجود دارد.

موالی‌زاده در خصوص انتخاب رئیس دانشگاه علوم پزشکی جندی‌شاپور اهواز گفت: چند گزینه برای تصدی این مسئولیت معرفی شدند که وزارت خانه مصاحبه و رزومه‌ها را بررسی می‌کند و به جمع بندی می‌رسد.

وی در خصوص خوابگاه دانشگاه شهید چمران عنوان کرد: خوابگاه ۴۰۰ دانشجوی دختر در خال پیگیری است تا در قالب مسئولیت اجتماعی شرکت‌ها دنبال شود. البته در فرصت مناسب از خوابگاه‌ها بازدید می‌کنم و هر کاری از دستم بر بیاید انجام می‌دهم تا دیگر مشکلات دانشجویان هم حل شود.

استاندار خوزستان خاطرنشان کرد: فراجناحی بودن بسیار خوب است، اما باید به این نقطه برسیم که بتوانیم همه با هم با هر ذائقه سیاسی و در هر شرایطی کار کنیم. تلاش می‌شود در مدیریت از ظرفیت اقوام مختلف، جوانان و بانوان در مدیریت استفاده شود.

موالی‌زاده با بیان اینکه به آینده امیدوار هستیم، افزود: بحث مترو، خدمات شهری، زیرساخت‌ها و سایر مسائل دنبال خواهد شد و در دستور کار هستند.

کد خبر 807279

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.